Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 11:50

Luca Colombo: Σημείωσε νέο ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσυκλέτα στο νερό! - Video

Ο Ιταλός Luca Colombo σημείωσε νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ οδηγώντας μια ειδικά μετασκευασμένη μοτοσυκλέτα στο νερό, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 10 χλμ/ώρα.

Το προηγούμενο ρεκόρ των 93,3 χλμ/ώρα κατείχε ο Αυστραλός Robbie Maddison που ήταν ο πρώτος που οδήγησε μια παρόμοια μοτοσυκλέτα στην θάλασσα της Ταιτής για το βίντεο Pipe Dream.

Το ρεκόρ είχε θέσει λίγο μετά, το 2015, σε πιο ήρεμα νερά ο Maddison, ενώ ο Colombo το έσπασε οδηγώντας στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας, πετυχαίνοντας τελική ταχύτητα 104 χλμ/ώρα, ενώ έπρεπε να βρίσκεται σταθερά πάνω από τα 56 χλ/ώρα για να μη βυθιστεί.

Λίγο μετά την επίτευξη του ρεκόρ, ένα κύμα έκανε το σύστημα ασφαλείας που είχε η μοτοσυκλέτα για να μη βυθιστεί να ανοίξει, και έτσι ο Ιταλός αναβάτης έφτασε στον τερματισμό έχοντας μπροστά του ένα... φουσκωτό στρώμα, το οποίο ευτυχώς δεν τον οδήγησε σε πτώση.

Η μοτοσυκλέτα του ήταν ένα Honda CRF 450R από την Red Moto Desio-Milano, εξοπλισμένη με σκι και ειδικό πίσω ελαστικό. Το βάρος της έφτανε τα 205 κιλά, ενώ ο Colombo μπορεί να σας φτιάξει και εσάς τη δική σας υδρό-μοτοσυκλέτα ΕΔΩ.

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube