.
Κατηγορία MotoGP
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 15:57

Maverick Vinales – Φήμες για μεταγραφή στην Honda!

Ένα σε μεγάλο βαθμό απίθανο σενάριο, κυκλοφορεί ως φήμη τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία. 

Ο Maverick Vinales κέρδισε την δημοσιότητα τις τελευταίες εβδομάδες και με το σπαθί του, καθώς αναδείχθηκε στον απόλυτο κυρίαρχο του αγώνα MotoGP στο Texas – κερδίζοντας την pole position, αλλά και τη νίκη στους Sprint και κανονικής διάρκειας αγώνες-, ενώ μάλιστα έγινε ο πρώτος αναβάτης MotoGP στην ιστορία που κέρδισε νίκες με 3 διαφορετικούς κατασκευαστές: Suzuki, Yamaha, Aprilia. Φυσικά, τέτοιες στιγμές αυξάνουν την αξία των αναβατών στο μεταγραφικό «χρηματιστήριο», αλλά... μπορεί να γίνει κουβέντα για μεταγραφή, ενός αναβάτη που έκανε το μεγαλύτερο comeback στην καριέρα του μέχρι τώρα; Από ότι φαίνεται, ναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Vinales είναι ή υπήρξε σε επικοινωνία με την Ηonda, η οποία τον προσέγγισε μετά τα εκπληκτικά του αποτελέσματα στο Texas. Η Honda σκέφτεται, συγκεκριμένα, το ποιός αναβάτης θα αντικαταστήσει τον Joan Mir. Ερωτηθείς για αυτές τις φήμες, ο Vinales απάντησε: «Αυτό που θέλω είναι να κερδίζω και τίποτε άλλο. Το μέλλον είναι ακόμα λίγο μακριά μας. Για τώρα, θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και μπορούμε να κάνουμε εξαιρετικά πράγματα». Ουσιαστικά, ούτε διέψευσε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε τίποτα.

Αξίζει να θυμηθούμε κάποια σημεία-κλειδιά στην ιστορία εδώ: Αρχικά, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η Aprilia είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει τον Fabio Quartararo, ο οποίος τελικά ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Yamaha για άλλα δύο χρόνια. Επιπλέον, οι -κάκιστες αυτή την περίοδο- αγωνιστικές επιδόσεις της Honda στο MotoGP δεν χρειάζονται περαιτέρω μνεία, οπότε μια διαπραγμάτευση της ομάδας με υποψήφιο αναβάτη, πιθανόν θα περιέχει και σημαντικό χρηματικό δέλεαρ – πόσο μάλλον για έναν πολλάκις νικητή σαν τον Vinales.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 16:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon