.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 11:50

Luca Colombo: Σημείωσε νέο ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσυκλέτα στο νερό! - Video

Ο Ιταλός Luca Colombo σημείωσε νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ οδηγώντας μια ειδικά μετασκευασμένη μοτοσυκλέτα στο νερό, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 10 χλμ/ώρα.

Το προηγούμενο ρεκόρ των 93,3 χλμ/ώρα κατείχε ο Αυστραλός Robbie Maddison που ήταν ο πρώτος που οδήγησε μια παρόμοια μοτοσυκλέτα στην θάλασσα της Ταιτής για το βίντεο Pipe Dream.

Το ρεκόρ είχε θέσει λίγο μετά, το 2015, σε πιο ήρεμα νερά ο Maddison, ενώ ο Colombo το έσπασε οδηγώντας στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας, πετυχαίνοντας τελική ταχύτητα 104 χλμ/ώρα, ενώ έπρεπε να βρίσκεται σταθερά πάνω από τα 56 χλ/ώρα για να μη βυθιστεί.

Λίγο μετά την επίτευξη του ρεκόρ, ένα κύμα έκανε το σύστημα ασφαλείας που είχε η μοτοσυκλέτα για να μη βυθιστεί να ανοίξει, και έτσι ο Ιταλός αναβάτης έφτασε στον τερματισμό έχοντας μπροστά του ένα... φουσκωτό στρώμα, το οποίο ευτυχώς δεν τον οδήγησε σε πτώση.

Η μοτοσυκλέτα του ήταν ένα Honda CRF 450R από την Red Moto Desio-Milano, εξοπλισμένη με σκι και ειδικό πίσω ελαστικό. Το βάρος της έφτανε τα 205 κιλά, ενώ ο Colombo μπορεί να σας φτιάξει και εσάς τη δική σας υδρό-μοτοσυκλέτα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon