.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 12:37

Ο Stoner στη σέλα της Ducati Panigale V4

 

“Έγραψε” γύρους στην Valencia

 

Η μετάβαση από τους V2 στους V4 κινητήρες για τα superbike της Ducati είναι γεγονός και  σύσσωμος ο κόσμος των δύο τροχών αναμένει την επίσημη παρουσίαση της Panigale V4, τον Νοέμβριο.

Η μοτοσυκλέτα, είχε φωτογραφηθεί στο πρόσφατο παρελθόν να δοκιμάζεται σε πίστες, με τους επίσημους test riders της Ducati, Michele Pirro και Alessandro Valia, να συμβάλουν στην εξέλιξη της.

Σε αυτή την ομάδα φαίνεται πως προστέθηκε λοιπόν και ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής Casey Stoner, o οποίος και  βρέθηκε στην Valencia με κύριο σκοπό να συνδράμει στην εξέλιξη της Desmosedici GP17.

Στα πλαίσια αυτής της… εργασίας όμως, ο Stoner έγραψε αρκετούς γύρους και με την Panigale V4 στην πίστα, όπως αποδεικνύεται και από την σχετική φωτογραφία που εξασφάλισε το GPOne. Το στυλ; Το γνώριμο του Stoner, με τις εκπληκτικές εισόδους στις στροφές με drift!

Βέβαια δεδομένου του ότι απομένει περίπου ένας μήνας μέχρι την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται για δοκιμή με σκοπό τις αλλαγές στο μοντέλο, του οποίο το στήσιμο και η μορφή, έχουν οριστικοποιηθεί.

Κάποια γυρίσματα για promo video ίσως; Θα δείξει…

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon