.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 12:02

Πίστα Valencia – Σκοτώθηκε μοτοσυκλετιστής σε track day

Τραγωδία για τον  35χρονο Ιταλό Andrea Bergamelli.

Δυστυχώς, ακόμη και οι κορυφαίες πίστες του κόσμου μπορεί να γίνουν επίκεντρο συμβάντων που στοιχίζουν την ζωή σε μοτοσυκλετιστές, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 35χρονος Ιταλός Andrea Bergamelli, έχασε την ζωή του καθώς ενεπλάκη σε συμβάν με άλλους 2 αναβάτες, στην ευθεία της πίστας, κατά την διάρκεια προπόνησης.

Σε ανακοίνωση προέβη η ίδια η πίστα, λέγοντας: «Η πίστα Ricardo Tormo με λύπη ανακοινώνει ότι ο ερασιτέχνης αναβάτης Andrea Bergamelli έχασε την ζωή του, μετά από σοβαρό ατύχημα που συνέβη στο μέσο της ημέρας, κατά την διάρκεια event της Gully Racing. Ο Ιταλός ενεπλάκη στο ατύχημα στην ευθεία της πίστας του Cheste. O Bergamelli διακομίστηκε άμεσα από την πίστα στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας, όπου και εξέπνευσε. Το προσωπικό της πίστας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, τους φίλους και την διοργάνωση της Gully Racing».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 12:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon