.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 17:10

Οι Loncin-Voge στην πρώτη θέση εξαγωγών της Κίνας

Τα αποτελέσματα της κινεζικής αγοράς δικύκλων για το πρώτο εξάμηνο του 2023 αναδεικνύουν τη Loncin ως πρώτη εξαγωγική δύναμη της χώρας με διαφορά.

Έχουμε μπει για τα καλά στην εποχή της κινεζικής μοτοσυκλετιστικής απόβασης στις δυτικές αγορές και η Loncin ανήκει στις πρωτοπόρους αυτής της επεκτατικής πολιτικής. Γνωστή εδώ και χρόνια στις δυτικές αγορές, πλέον έχει στήσει εδώ και μερικά χρόνια τη δική της πολυτελή μάρκα, Voge, που προορίζεται κατά κύριο λόγο για αγορές όπως η ευρωπαϊκή με μια γκάμα αποκλειστικών μοντέλων.

Έτσι δε μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η Loncin - Chongqing Loncin Motorcycle Co. Ltd. κατά το πλήρες της όνομα - βρίσκεται με άνεση στην πρώτη θέση των εξαγωγών δικύκλων της Κίνας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Σε μια αγορά που συνολικά εξήγαγε 3,894,147 δίκυκλα από τον Ιανουάριο ως και τον Ιούνιο του 2023, η Loncin είναι υπεύθυνη για σχεδόν το 12% των εξαγωγών αυτών με 455,146 μοτοσυκλέτες και σκούτερ, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων της Voge που συνιστά την αιχμή του εξαγωγικού της δόρατος.

Στη δεύτερη θέση με 349,394 δίκυκλα συναντάμε τη Jiangmen Dachangjiang Group Co. Ltd., μια εταιρεία που ίσως γνωρίζουμε καλύτερα από το καθημερινό της όνομα: Haojue. Πρόκειται για την άμεση συνεργάτιδα της Suzuki στην Κίνα, την εταιρεία που κατασκευάζει μοντέλα που ως πρόσφατα πωλούνταν και στην Ελλάδα, όπως τα V-Strom 250 και GW250 Inazuma.

Στην τρίτη θέση με 264,249 δίκυκλα βρίσκουμε μια ακόμη γνωστή στους Έλληνες εταιρεία, την Guangdong Tayo Motorcycle Technology Co. Ltd., δηλαδή τη Zontes όπως είναι γνωστή με το πιο εύηχο όνομα που επιλέχθηκε για την εξαγωγική της πορεία προς δυσμάς.

Κατηφορίζοντας τη σχετική λίστα θα συναντήσουμε και αρκετά άλλα ονόματα που μας είναι οικεία στην Ελλάδα, όπως την QJMOTOR ή Zhejiang Qianjiang Motorcycle Group Cp. Ltd. που κάνει φέτος τα πρώτα της βήματα στην Ευρώπη, μα έχει ήδη προλάβει να εξάγει 76,604 μοτοσυκλέτες στο εξάμηνο του 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon