.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 17:01

Φωτορεπορτάζ: Τα κορίτσια της EICMA 2023

Έκθεση μοτοσυκλέτας χωρίς γυναίκες, δεν γίνεται και τα κορίτσια της φετινής EICMA αποδεικνύουν, για μία ακόμη φορά, ποιο είναι το «ισχυρό φύλο».

Η μοτοσυκλέτα απευθύνεται στις αισθήσεις, στην καρδιά και όχι στην λογική, το ίδιο ακριβώς μπορεί να πει κανείς και για τις όμορφες γυναίκες. Στις εκθέσεις μοτοσυκλετών, εδώ και δεκαετίες πλέον, δεκάδες όμορφα κορίτσια πλαισιώνουν τις καινούργιες μοτοσυκλέτες, πολλές φορές μάλιστα απολαμβάνουν περισσότερη προσοχή, από τα ίδια τα εκθέματα.

Μηχανή και γυναίκα, ένας συνδυασμός αδιάσπαστος που χτυπά κατευθείαν στις ενδόμυχες επιθυμίες του, ακόμα ανδροκρατούμενου, μοτοσυκλετιστικού χώρου -Απόλαυση, εντυπωσιασμός,  αίσθηση ισχύος. Τι και αν έχουν (δικαίως) ανατραπεί τα πάντα, σήμερα, για την θέαση της γυναίκας ως αντικείμενο, για την «χρήση» της ως εργαλείο πωλήσεων, για την θέαση της ως σκεύος προσωρινής ηδονής, οπτικής ή άλλου είδους... Κάθε χρόνο, αποδεικνύεται ότι το ισχυρό -διότι περί ετούτου ακριβώς πρόκειται- φύλο έχει μια απίστευτη δύναμη εικόνας, που έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο στην εποχή της «ταχείας ενημέρωσης» και των social media. Φευ, ήταν πριν λίγα μόλις χρόνια, που η MV Agusta διαφήμισε την νέα τότε Superveloce, με πλάνα μιας ολόγυμνης γυναίκας σε... διόλου σεμνές περιπτύξεις με την μοτοσυκλέτα!  

Τελικά, ακόμα πουλάμε με την σεξουαλικότητα; Δυστυχώς για πολλούς, ναι. Όμως, επειδή ότι και να λέμε, η γυναικεία ομορφιά είναι θελκτική πάντοτε και παντού, απολαύστε μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες από την έκθεση του Μιλάνου, στην γκαλερί που ακολουθεί παρακάτω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 12:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon