.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 16:18

Ρεπορτάζ – Το νέο κεντρικό κατάστημα Αθηνών της Moto Market

Η γνωστή εταιρεία Moto Market μετακόμισε σε ένα νέο κατάστημα στην Αθήνα, ανοίγοντας νέες δυνατότητες στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Για πολλά χρόνια η γωνία των οδών Καλλιρρόης και Ηρακλέους ήταν συνυφασμένη με το μεγαλύτερο κατάστημα της Moto Market στην Αθήνα. Χιλιάδες μοτοσυκλετιστές έχουν ντυθεί και εξοπλιστεί εκεί, από μια επιχείρηση που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μια τεράστια γκάμα προϊόντων από εταιρείες όπως οι Nordkap/Nordcode, Fovos, Macna, Spidi, Dane, Acerbis, Airoh, Bell, Caberg, Givi, MT, Pilot, Sena.

Από την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 η Moto Market μετακόμισε λιγοστά χιλιόμετρα πιο νότια, στη λεωφόρο Θησέως 25 στην Καλλιθέα. Εκεί πλέον μεταστεγάστηκε σε ένα σαφώς μεγαλύτερο κατάστημα-έκθεση, σε έναν δρόμο που σταδιακά μεταμορφώνεται στο νέο επίκεντρο της αγοράς μοτοσυκλέτας.

20200715 192356

Παρουσία του ιδιοκτήτη της Moto Market, Σταμάτη Δημητριάδη, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος τελέστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουλίου 2020, όπου είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στις νέες εγκαταστάσεις.

Αυτό που φυσικά ξεχωρίζει είναι ο τεράστιος ισόγειος εκθεσιακός χώρος, όπου τα αμέτρητα προϊόντα της Moto Market βρίσκουν πλέον χώρο να εκτεθούν και ο επισκέπτης καλό θα ήταν να προβλέψει λίγο παραπάνω χρόνο για χάζι – διότι τόσα πολλά κράνη, μπουφάν, παπούτσια, γάντια, τσάντες, βαλίτσες και άλλα είδη μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού απλωμένα σε μια έκθεση δεν είναι κάτι που προσπερνάς έτσι εύκολα.

20200715 201524

Η νέα αυτή έκθεση της Moto Market έρχεται να επιτελέσει τον ρόλο της ως κεντρικό κατάστημα Αθηνών και η μεγάλη διαφοροποίηση από πριν δεν σταματά στον μεγάλο εκθεσιακό χώρο. Το κρυμμένο μυστικό του νέου καταστήματος είναι ο εξίσου τεράστιος αποθηκευτικός χώρος, ο οποίος πλέον εξασφαλίζει ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς το κατάστημα της Καλλιθέας θα έχει πλέον πολλά περισσότερα προϊόντα ετοιμοπαράδοτα κι έτσι θα είναι λιγότερες οι περιπτώσεις που θα πρέπει κάποιος να περιμένει την παραγγελία του να κατηφορίσει από τις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Έχοντας ήδη πάρει μια καλή πρώτη γεύση από το καινούργιο μαγαζί της Moto Market - που μόλις απέκτησε και τη δική του ξεχωριστή σελίδα στο Facebook - με το εξυπηρετικότατο και φιλικό προσωπικό που ξέρει καλά τα προϊόντα που εμπορεύεται, δεν μας μένει παρά να ευχηθούμε καλές δουλειές και νέες επιτυχίες στο μέλλον.

20200715 192634

Moto Market / Moto Market Shop

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Σταμάτη Δημητριάδη όπου εξηγεί το όραμα της Moto Market, ή εναλλακτικά δείτε τη σε Βίντεο

IMG 20200715 194116

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 16:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon