.
Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 16:38

Συνέντευξη - Σταμάτης Δημητριάδης, ιδιοκτήτης Moto Market – Βίντεο

Ηγείται μιας επιχείρησης με ηγετική θέση στη χώρα μας και πλέον ανοίγεται διεθνώς με Ελληνικά προϊόντα. Δείτε όλη τη συνέντευξη του Σταμάτη Δημητριάδη στον Τάκη Μανιάτη.

Ο Mr Moto Market, όπως τον αποκαλούσαμε στον τίτλο της συνέντευξής του που παρουσιάσαμε τον μήνα που πέρασε, είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση στο πώς πρέπει να κινείται ένας επιχειρηματίας στην αγορά, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε.

Δείτε τώρα όλη τη συνέντευξή του σε βίντεο, όπου αναλύει όλες τις πτυχές του επιχειρείν εν Ελλάδι, μιλά για την ιστορία της Moto Market, το παρόν αλλά και το μέλλον της.

Επίσης προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τις πιστοποιήσεις του μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού και τις σχετικές κινήσεις που κάνει η εταιρεία του για τα νέα προϊόντα των Northcode και Fovos.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 16:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon