Πρώτα τα γραφικά KOI, εμπνευσμένα από την κομψότητα και τον συμβολισμό του παραδοσιακού ιαπωνικού κυπρίνου koi και επανερμηνευμένο μέσα από ένα σύγχρονο, δυναμικό σχεδιασμό και έπειτα η εκλεπτυσμένη έκδοση Matte Carbon Addict, με ένα εκτεθειμένο κέλυφος από ανθρακονήματα, ενισχυμένο με κόκκινες και λευκές λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν τον σπορ, premium χαρακτήρα του.
Το εν λόγω κράνος αποτελεί μια εξέλιξη του αρχικού Flyon, που παρουσιάστηκε από την Caberg το 2020 και εκτιμήθηκε ευρέως από την κυκλοφορία του για την εξαιρετική άνεση και προστασία του, το Flyon II έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τις ανάγκες των αναβατών που προτιμούν ένα κράνος jet για touring και καθημερινή χρήση, χωρίς συμβιβασμούς στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, λειτουργικότητας και ποιότητας κατασκευής.
Το Flyon II διατίθεται είτε με κέλυφος από υαλοβάμβακα είτε από ανθρακονήματα και παράγεται σε δύο μεγέθη κελύφους για να εξασφαλίζονται βέλτιστες αναλογίες, βελτιωμένη άνεση και μειωμένες συνολικές διαστάσεις σε ολόκληρο το εύρος μεγεθών. Το μικρότερο κέλυφος καλύπτει τα μεγέθη XS έως M, ενώ το μεγαλύτερο κέλυφος έχει σχεδιαστεί για μεγέθη L έως XL.

Με την εισαγωγή των νέων εκδόσεων KOI και MATT CARBON ADDICT, η Caberg επεκτείνει περαιτέρω τη γκάμα μεγεθών προσθέτοντας μια επιλογή XXS. Αυτό το νέο μέγεθος καθιστά το Flyon II ακόμα πιο ευέλικτο και προσβάσιμο, καλύπτοντας τις ανάγκες των αναβατών με μικρότερη περιφέρεια κεφαλής - συμπεριλαμβανομένων πολλών γυναικών, νεότερων αναβατών και όσων δυσκολεύονται να βρουν ένα premium κράνος jet που προσφέρει πραγματικά άνετη εφαρμογή.
Ο αερισμός παρέχεται από μια μεγάλη άνω εισαγωγή αέρα με δύο ανεξάρτητα ρυθμιζόμενες οπές εξαερισμού, ενώ η φαρδιά αντιχαρακτική και αντιθαμβωτική ζελατίνα προσφέρει εξαιρετική προστασία για το πρόσωπο και μέρος του λαιμού. Το πακέτο εξοπλισμού ολοκληρώνεται από ένα ενσωματωμένο σκίαστρο ηλίου και πλήρως αφαιρούμενη, πλενόμενη επένδυση από αναπνεύσιμα, υποαλλεργικά υφάσματα, εξασφαλίζοντας διαρκή άνεση σε κάθε βόλτα.
Τέλος, το Flyon II έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το σύστημα επικοινωνίας Caberg Pro Speak Evo, επιτρέποντας την επικοινωνία μεταξύ αναβάτη και συνοδηγού και τη σύνδεση ενδοεπικοινωνίας μεταξύ μοτοσυκλέτας σε αποστάσεις έως και 200 μέτρα, καθώς και τη σύνδεση με συσκευές GPS και smartphones. Το κράνος έχει περάσει με επιτυχία όλες τις δοκιμές που απαιτούνται από το πρότυπο ECE 22.06, συμπεριλαμβανομένου του εγκατεστημένου συστήματος επικοινωνίας.
Αντιπρόσωπος Caberg στην Ελλάδα: Moto Market.










