.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 21:28

Triumph - Το νέο motocross των 250cc εν δράσει σε video!

Ο Ricky Carmichael και ο Evan Ferry είναι οι αναβάτες που οδήγησαν το νέο "καθαρό" της βρετανικής εταιρείας, με τα σχετικά -και μόνο- πλάνα να είναι πολλά υποσχόμενα.

Η Triumph ανακοίνωσε το 2021 τον απρόσμενο ερχομό των enduro και motocross μοντέλων της, δουλεύοντας διακριτικά στο όλο project. Κάποια στιγμή μας έδωσε την πρώτη ματιά στο νέο πλαίσιο που χρησιμοποιεί για τη σειρά motocross και λίγες εβδομάδες αργότερα, τον Αύγουστο του 2023, η εταιρεία ήταν στην ευχάριστη θέση να μας δείξει και τη σχεδίαση ενός επίσης νέου μονοκύλινδρου κινητήρα.

TRMX3.jpg

Και κάπου εδώ φτάνουμε στο σήμερα, όπου η Triumph δημοσίευσε το επίσημο video με τον Ricky Carmichael και τον ερασιτέχνη αναβάτη motocross Evan Ferry στη σέλα του "καθαρού" Triumph. Και μέχρι εκεί όμως, καθώς περισσότερες πληροφορίες όπως προδιαγραφές ή ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχουν.

TRMX2.jpg

Προς το παρόν, οι ενδιαφερόμενοι λάτρεις της μοτοσυκλέτας θα πρέπει να αρκεστούν στο να μάθουν ότι τόσο ο Carmichael όσο και ο Ferry βρήκαν ότι το πλαίσιο αυτής της μοτοσυκλέτας ταυτόχρονα "ευκίνητο και εμπνευσμένο". Θα αισθανθούν άραγε και άλλοι αναβάτες το ίδιο όταν αυτές οι μοτοσυκλέτες φτάσουν στο ευρύ κοινό; Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 21:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon