.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 11:04

Triumph: Το δελτίο τύπου για την τελική δοκιμή της νέας Motocross 250 κ.εκ.

Η Triumph Motorcycles κυκλοφόρησε την τελευταία ταινία της σειράς «Vision to Reality», στην οποία ο Ricky Carmichael εκτελεί την τελευταία δοκιμή της νέας μοτοσυκλέτας motocross 250κ.εκ. της Triumph.

(ακολουθεί ΔΤ Triumph)

Ο Ricky συνοδεύεται από τον εντυπωσιακό ερασιτέχνη motocross Evan Ferry, ο οποίος έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα δοκιμών της νέας μοτοσυκλέτας μαζί με πολλούς επαγγελματίες αναβάτες, καθώς η μοτοσυκλέτα έφτασε στο τελικό στάδιο ανάπτυξης.

Στην τελευταία ταινία, ο Ricky Carmichael είπε: «Το πλαίσιο είναι πραγματικά καλό, είναι εξαιρετικά ευκίνητο, είναι βελούδινο. Όταν βλέπεις μια γραμμή, μπουμ, μπορείς να το κάνεις».

Ο Evan Ferry πρόσθεσε: «Ανακάλυψαν κάτι ιδιαίτερο με το πλαίσιο. Δεν νομίζω ότι έχω νιώσει ποτέ κάτι τέτοιο».

Παρακολουθήστε την πλήρη ταινία εδώ.

Οι ταινίες κυκλοφόρησαν από την Triumph εν όψει της αποκάλυψης της νέας μοτοσυκλέτας 250 κυβικών και πηγαίνουν στα παρασκήνια για να συναντήσουν την ομάδα, να μοιραστούν λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο πλαίσιο και τον κινητήρα από αλουμίνιο και να παρακολουθήσουν την τελική δοκιμή.

Η ημερομηνία πλήρους αποκάλυψης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 11:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon