.
Κατηγορία Triumph
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 09:32

Triumph - Νέες φωτογραφίες της Motocross μοτοσυκλέτας της

Με το σταγονόμετρο, την έχουμε δει σχεδόν ολοκληρωτικά, πριν καν παρουσιαστεί επίσημα.

Το νέο μοντέλο Motocross της Triumph είναι πλέον πραγματικότητα, το μόνο που μένει είναι η εταιρεία να κάνει την επίσημη παρουσίαση του, η οποία… είναι πλέον θέμα τυπικότητας. Τώρα, νέες και πιο καθαρές εικόνες του μοντέλου ήρθαν, εξ Αμερικής και έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά, και στις λεπτομέρειες του μοντέλου.

H αποκάλυψη έγινε στο Los Angeles, στο Coliseum, με τους Ricky Carmichael και Jett Stanton στο τιμόνι των δύο μοτοσυκλετών που βρέθηκαν εκεί. Όπως γίνεται σαφές και από τις λεπτομέρειες, το μοντέλο θα έχει αλουμινένιο πλαίσιο και ψαλίδι, ενώ πολλοί σχολίασαν τις ομοιότητες του κινητήρα του νέου Triumph MX, με αντίστοιχους της KTM. O συγκεκριμένος κινητήρας, θα είναι  250 κυβικών, με το νέο μοντέλο να τοποθετείται στην κατηγορία MX2.

Μια φωτογραφία από το τιμόνι του μοντέλου, αποκάλυψε μια σειρά πλήκτρα στην αριστερή πλευρά, που με την σειρά τους μας δείχνουν ότι το νέο μοντέλο θα έχει –τουλάχιστον- Traction Control, Launch Control, Quickshifter και διαφορετικές χαρτογραφήσεις ισχύος του κινητήρα.

Η παρουσίαση της Triumph Motocross μοτοσυκλέτας, αναμένεται στις 28 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 09:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon