.
Κατηγορία Triumph
Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 09:17

Triumph – Έρχονται εκδόσεις «φόρος τιμής» στον Iván Cervantes

Σύμφωνα με έγγραφα πιστοποίησης οχημάτων από την Αυστραλία, η Triumph ετοιμάζεται να προσθέσει στη γκάμα της ειδικές εκδόσεις του Tiger 900 για το 2023.

Τα εν λόγω έντυπα, αναφέρουν ειδικές εκδόσεις τόσο για το ασφάλτινο Tiger 900 GT όσο και για το εκτός δρόμου Tiger 900 Rally, με τα μοντέλα ειδικής έκδοσης να είναι τιμής ένεκεν του Iván Cervantes για την επιτυχία του στον αγώνα Baja Aragón τον Ιούλιο του 2022.

Όπως δημοσιεύει το Motorcycle.com, τα δεδομένα έγκρισης της Αυστραλίας για τα μοντέλα Tiger 900 ενημερώθηκαν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, προσθέτοντας δύο νέες παραλλαγές: Tiger 900 GT Aragon Edition και Tiger 900 Rally Aragon Edition. Αν και η τεκμηρίωση δεν περιελάμβανε φωτογραφίες των μοντέλων, πιθανότατα η χρωματική παλέτα θα είναι όμοια με το Tiger 900 Rally Pro που έτρεξε ο Cervantes στο Baja Aragón.

Υπενθυμίζουμε πως ο Cervantes τερμάτισε πρώτος στη νεοδημιουργηθείσα κατηγορία Trail. Μια κατηγορία αφενός με μόνο τρεις συμμετέχοντες -με τους άλλους δύο να οδηγούν Yamaha Ténéré 700- αφετέρου όμως ο χρόνος 9:39.0 του Cervantes τον έφερε 11ο σε όλες τις κατηγορίες μοτοσυκλετών (!), μόλις 40 λεπτά πίσω από τον γενικό νικητή, τον αναβάτη της Sherco TVS Rally Factory, Rui Gonçalves, και 2 ώρες 41 λεπτά μπροστά από τον ταχύτερο αναβάτη Ténéré 700, Angel Bellmunt.

Triumph_Baja_Aragon_2.jpg

Σύμφωνα με την τεκμηρίωση, τα μοντέλα Aragon Edition θα είναι ίδιων μηχανικών προδιαγραφών με τα κανονικά μοντέλα Tiger 900. Οι τροχοί θα είναι επίσης ίδιοι, με χυτούς τροχούς για τα μοντέλα GT (με μπροστινό τροχό 19 ιντσών) και ακτίνες για τα μοντέλα Rally (21 ίντσες μπροστά).

Το Tiger 900 Rally Aragon Edition αναφέρεται με απόβαρο 214 κιλά, ελαφρώς βαρύτερο από το Tiger 900 Rally Pro. Το Tiger 900 GT Aragon Edition αναφέρεται στα 210 εξίσου ελαφρώς βαρύτερο από το αναγνωρισμένο απόβαρο του Tiger 900 GT Pro. Δυστυχώς, η τεκμηρίωση δεν εξηγεί το επιπλέον βάρος, επομένως μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι οι Aragon εκδόσεις θα είναι προικισμένες με εξαρτήματα από τον κατάλογο της Triumph.

Τέλος, και σύμφωνα και πάλι με το Motorcycle.com, από τους αριθμούς αναγνώρισης των οχημάτων προκύπτει ότι προορίζονται για το έτος μοντέλου 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon