.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 11:21

Triumph - Έρχεται το νέο Speed Triple!

 

“Πολεμικό” teaser video με τους Fogarty και Johnson!

 

Προετοιμάζει το έδαφος η Triumph για το νέο Speed Triple, με την δημοσίευση ενός video που… γράφει την πολιτική ορθότητα στα παλιά του τα παπούτσια!

Επιστράτευσαν τον Carl Fogarty και τον Gary Johnson, δυο αναβάτες από τους κόσμους των WSBK και του Isle of Man TT αντιστοίχως και στο “σκοτεινής” αισθητικής video, τους βλέπουμε σε μικρής διάρκειας πλάνα να επιδίδονται σε burn – out, σούζες αλλά και οδήγηση στην πίστα.

1

Προφανώς η πρώτη σημειολογική αποκωδικοποίηση, είναι ότι το νέο Speed Triple, θα είναι ικανό να τα πράξει όλα αυτά. Από εκεί και έπειτα, η “κόντρα” που βλέπουμε να έχουν οι δύο αναβάτες μεταξύ τους αλλά και τα ερωτήματα που θέτει η Triumph,  όπως:

“Ποιος είναι ο απόλυτος χουλιγκάνος;”, “Ο πιο ισχυρός;”, “Ο πιο <έξυπνος>”, “Ο πιο επιθετικός;”, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα υπάρξουν περισσότερες από μια εκδόσεις για το νέο μοντέλο, με την μια εξ αυτών, να φέρει ενδεχομένων “εξωτικές” μονάδες, τουλάχιστον  στους τoμείς των αναρτήσεων, των φρένων.

Το σενάριο για ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες active αναρτήσεις παίζει επίσης πολύ. Σε ότι αφορά στην αισθητική, απ όσα μπορούμε να διακρίνουμε στο video, οι νέες εκδόσεις, θα διατηρήσουν φυσικά το χαρακτηριστικό look με τους δύο προτεταμένους προβολείς, ίσως με μια πιο “αιχμηρή” σχεδιαστική έκφραση, όπως αυτή έχει ήδη “διατυπωθεί” στα Street Triple 765.

2

Από την RS έκδοση του 765 φαίνεται πως προέρχεται και ο TFT έγχρωμος πίνακας  οργάνων που βλέπουμε επίσης στο video.

Λίγη υπομονή και θα τα μάθουμε όλα, αφού όπως αναγράφεται στο τέλος του teaser, η επίσημη παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιανουαρίου 2018.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 17:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon