.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 13:49

Yamaha Rough Road Tricity Concept - Concept όχημα διάσωσης

H Yamaha Motor συμμετέχει στην έκθεση RISCON Tokyo 2021, με επίκεντρο την αντιμετώπιση κινδύνων και καταστροφών, επιδεικνύοντας ένα ενδιαφέρον Concept όχημα διάσωσης, με βάση το τρίκυκλο scooter Tricity.

Η έκθεση που λαμβάνει χώρα από τις 20 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2022 στο Tokyo έχει θέμα που μεταφράζεται περίπου ως “παίξε και επιβίωσε” και ασχολείται με την αντιμετώπιση κινδύνων και καταστροφών, από φυσικές καταστροφές όπως εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς, τσουνάμι και φωτιές, αλλά και με κινδύνους προερχόμενους από εγκληματικές δραστηριότητες, κινδύνους στην εργασία, μολυσματικές ασθένειες, κινδύνους στον κυβερνοχώρο, κ.α.

Εκεί θα βρεθεί και η Yamaha τόσο με 2 μοτοσυκλέτες, ένα Tenere 700 κι ένα Tricity, όσο και με θαλάσσια σκάφη διάσωσης, γεννήτριες, κ.α.

Την προσοχή μας τράβηξε το "Rough Road Tricity Concept", ένα τρίκυκλο όχημα διάσωσης με βάση το γνωστό μας τρίκυκλο scooter Tricity 125/155, που με τους 3 τροχούς του παρέχει έξτρα ασφάλεια σε δρόμους με συντρίμμια.

Το Rough Road έρχεται σε πορτοκαλί χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες, για να φαίνεται από μακριά, με τρακτερωτά ελαστικά, μεγάφωνο, προβολάκια, τριβάλιτσο, χούφτες, κάγκελα στον προβολέα, σίδερα προστασίας στα πλαϊνά, και αντιτριβική επίστρωση σέλας.

Δίπλα στο Rough Road η Yamaha θα δείξει κι ένα Tenere 700, δίχως πολλές αλλαγές από το μοντέλο παραγωγής.

Δείτε παρακάτω το υπέροχο περίπτερο-container της Yamaha από την επερχόμενη έκθεση RISCON.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 13:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon