.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 11:51

Ανάκληση Yamaha Tricity 300 - Ποιος είναι ο λόγος

Στην ανάκληση των Yamaha Tricity 300 κατασκευής 2020-2022 προχωρά η εταιρεία.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του συστήματος RAPEX, η Yamaha ανακοινώνει την ανάκληση των Tricity 300 κατασκευής από τον Φεβρουάριο του 2020, έως τον Μάιο του 2022. Ο λόγος είναι μια πιθανή δυσλειτουργία του συστήματος  υποβοήθησης στάσης σε όρθια θέση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πτώση και πιθανό τραυματισμό των επιβαινόντων.

Για την ανάκληση θα ενημερωθούν προσωπικά, με ανάλογη επιστολή, οι ιδιοκτήτες των Tricity που υποπίπτουν σε αυτή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 11:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon