.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 15:29

Η Ducati στην 30ή διοργάνωση του Goodwood Festival of Speed

Σύσσωμη η ομάδα MotoGP, ο Casey Stoner και η Streetfighter V4 Lamborghini εκπροσώπησαν το Borgo Panigale στην αγγλική γιορτή.

Με μια επίσημη, εργοστασιακή εμφάνιση τίμησε φέτος η Ducati το Goodwood Festival of Speed γιορτάζοντας τη σπουδαία χρονιά που προηγήθηκε γαρνίροντας τη σαρωτική επικράτηση σε MotoGP και WorldSBK με νέα ρεκόρ πωλήσεων.

Πρωταγωνιστές της ιταλικής παρουσίας στο Δυτικό Sussex ήταν η ομάδα MotoGP, η οποία εκπροσωπήθηκε από την αφρόκρεμά της: οι αναβάτες Francesco Bagnaia και Enea Bastianini, ο αναβάτης εξέλιξης Michele Pirro, ο γενικός διευθυντής της Ducati Corse Luigi Dall'Igna και ο αγωνιστικός διευθυντής της Ducati Corse Paolo Ciabatti.

DucatiAtGoodwood2023 56 UC532423 High

Μάλιστα την Κυριακή (16/7) είχαμε μια υψηλότατη συνάντηση, καθώς οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές MotoGP της Ducati βρέθηκαν ταυτόχρονα στο Goodwood παρκάροντας δίπλα-δίπλα τις πρωταθλήτριές τους, Desmosedici GP23 και GP8.

Εκτός της αγωνιστικής πτέρυγας, στο Goodwood έδωσε το παρόν και η συλλεκτική Ducati Streetfighter V4 Lamborghini των 630+63, η οποία έκανε και τις βόλτες της στη διαδρομή του φεστιβάλ.

DucatiatGoodwoodFOS23 10 UC532375 High

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon