.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 17:17

Yamaha R7 GYTR 2022 - Κιτ κορυφαίων εξαρτημάτων, για track-days & αγώνες

Η Yamaha παρουσίασε μια ειδική έκδοση του R7 με κορυφαία εξαρτήματα GYTR (Genuine Yamaha Technology Racing), έτοιμη για track-days και αγώνες στην πίστα.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τις σπέσιαλ και λαχταριστές εκδόσεις GYTR στις πλατφόρμες YZF-R1, YZF-R6 και YZF-R3, ενώ για το 2022 η Yamaha παρουσιάζει μία ακόμη, με βάση το νέο R7.

Από ότι φαίνεται λόγω Euro 5, σύντομα το R6 Race θα εξαφανιστεί από τον κατάλογο της GYTR, με το R7 να παίζει τον ρόλο του αντικαταστάτη του.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το R7 GYTR / R7 Race, ούτε και την τιμή της μοτοσυκλέτας.

Η μοτοσυκλέτα θα φέρει αναρτήσεις της Ohlins εμπρός-πίσω (ελατήρια και φυσίγγια μπροστά και πίσω ολόκληρο αμορτισέρ), νέα ECU και νέα πλεξούδα, βελτιωμένα φρένα (διαφορετικά τακάκια και μεταλλικά σωληνάκια), αγωνιστική σέλα, εξάτμιση Akrapovic αυστηρά για χρήση πίστας, GYTR clip-on, κλειστό αγωνιστικό φέρινγκ, νέα ζελατίνα, αγωνιστικά μαρσπιέ, προστατευτικό μανέτας φρένου, αγωνιστική τάπα ρεζερβουάρ, αγωνιστικούς διακόπτες στο τιμόνι, καλύμματα για φώτα, καθρέπτες, και λοιπά για αφαίρεση του εξοπλισμού δρόμου, κ.α.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί ενιαία κύπελλα Yamaha R7 σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, οπότε καταλαβαίνετε το πεδίο χρήσης του R7 GYTR. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 11:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon