.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 11:41

Yamaha YZ450F 2020

Η Yamaha παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο τετράχρονο 450 με στόχο την κορυφή του ΜΧ για το 2020.

Στο επίκεντρο των αλλαγών για το νέο μοντέλο βρίσκεται ο κινητήρας, που έχει επανασχεδιαστεί εκ βάθρων. Διατηρεί μεν τη χαρακτηριστική του γεωμετρία με τον προς τα πίσω κεκλιμένο κύλινδρο, που έχει ελαφρύνει και μικρύνει σε διαστάσεις.

Η Yamaha μας λέει πως οι αλλαγές που έγιναν (αν και δεν ανακοινώνονται αναλυτικά) έχουν ως στόχο να τον κάνουν ακόμη πιο δυνατό και η απόδοση της ισχύος να είναι πιο εύχρηστη, ελέγξιμη. Τροφοδοτούμενος μέσω ενός ψεκασμού της Mikuni με σώματα 44 mm, είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρική μίζα, Launch Control και φυσικά με τη μεγάλη καινοτομία που είχε ήδη παρουσιάσει η Yamaha

Ο νέος κινητήρας τοποθετείται σε ένα ανανεωμένο πλαίσιο που διατηρεί μεν τη βασική γεωμετρία του προκατόχου του, αλλά έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της φρέσκιας κινητήριας μονάδας. Αυτό μεταφράστηκε σε νέες εδράσεις για το μοτέρ, αλλά και αδυνάτισμα στα τοιχώματα των δύο αλουμινένιο δοκών και παχύτερους σωλήνες στο κομμάτι που δένει περιμετρικά τον κινητήρα.

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της ΚΥΒ παραμένουν ως είχαν, ενώ αλλαγές συναντάμε στα φρένα, όπου μπροστά η δαγκάνα δηλώνει πιο άκαμπτη, ενώ πίσω συναντάμε μια νέα δαγκάνα και δίσκο με μικρότερο βάρος από τα κομμάτια που αντικαθιστούν.

Το νέο ΥΖ450F του 2020 θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο 2019, σε τιμή που θα ανακοινωθεί.

Δείτε το στην επίσημη ιστοσελίδα της Yamaha

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 14:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon