.
Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 09:53

Suzuki V-Strom 1000 2020 - Δεύτερο teaser, έρχεται το νέο V-Strom 1000 στην EICMA 2019!

Μετά από ένα πρώτο, κάπως αφαιρετικό και συγκεχυμένο teaser video, η Suzuki δημοσίευσε μια πιο ξεκάθαρη συνέχεια, προετοιμάζοντας μας για αυτό που θα αποκαλυφθεί στην EICMA, στις 5 Νοεμβρίου.

Το δεύτερο teaser, ξεκινά με δύο δέσμες φωτός να σχηματίζουν ένα “V” και προφανώς αυτό δεν παραπέμπει στον Vulcan χαιρετισμό του Star Trek, αλλά στο “V”, του V-Strom.

Στην συνέχεια ακολουθούν κάποια υποφωτισμένα πλάνα όπου διακρίνεται μέρος της μπροστινής - δεξιάς όψης της μοτοσυκλέτας, ζελατίνα, χούφτα και πλαϊνο τμήμα. Ακολουθεί το logo της Suzuki σε κάποια επιφάνεια της μοτοσυκλέτας, κινητήρας και ποδιά και το κλείσιμο έρχεται με πλάνο  στο πλαϊνό τμήμα του μοντέλου.

Φυσικά αυτά που αποκαλύπτονται είναι πολύ λίγα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν, ακόμα και αν συνδυαστούν, μια σαφή εικόνα για την μοτοσυκλέτα. Άλλωστε το teaser αυτό εξυπηρετεί, να μας κινήσει την περιέργεια και να δημιουργήσει προσμονή, κάτι που έτσι και αλλιώς συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση, αφού οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για το ίδιο μοτέρ με κάποιες βελτιώσεις.

Θέλουμε λοιπόν πολύ να δούμε πως θα τοποθετηθεί η Suzuki απέναντι στον Adventure ανταγωνισμό o οποίος έχει “ξεφύγει” σε κυβισμούς πάνω από το λίτρο, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα 1.000 κ.εκ. δεν δέχονται μόνο πίεση μόνο από πάνω αλλά και από κάτω, αφού υπάρχουν πλέον αρκετά μοντέλα στην κατηγορία 700-850 κ.εκ.

Δεν μπορεί λοιπόν, κάποιο κρυμμένο άσσο θα έχει στο μανίκι!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 12:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon