.
Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 10:23

Suzuki: EICMA 2019 - Teaser video 1

Το πρώτο teaser video της Suzuki για την EICMA 2019 δεν μας δίνει και πολλά στοιχεία για τα επερχόμενα μοντέλα, στοχεύοντας απλώς στο χτίσιμο της αγωνίας για "αυτά που έρχονται".

Η υπόθεση του σύντομου βίντεο έχει ως εξής: Ο κοστουμαρισμένος ήρωας αφήνει στο τραπέζι ένα ακριβό ρολόι κι ένα μπρελόκ με το S της Suzuki. Στη συνέχεια, κάθεται και ξεκινά να στέλνει μηνύματα σε φίλους του, κανονίζοντας βόλτα με μοτοσυκλέτες. Κατόπιν βλέπουμε ένα ζευγάρι που... ψαρεύει (σουζουκόψαρα;) και έναν αθλητικό τύπο που τρέχει στο μονοπάτι. Τέλος, βλέπουμε και τους 4 να κάθονται γύρω από ένα τραπέζι ντυμένοι casual και πίνοντας ποτάκι, ενώ πίσω τους βρίσκεται κάτι σαν τεράστια τέντα / bungalow. Το βίντεο κλείνει με τις λέξεις "EICMA 5th of November, World Premiere".

Ωραία. Ώρα για αποκρυπτογράφηση. Στις 5 Νοεμβρίου η Suzuki θα μας δείξει τουλάχιστον ένα νέο μοντέλο το οποίο πιθανώς να έχει διπλό χαρακτήρα. Και με κοστούμι, και αθλητικό / casual προσανατολισμό. Και On, και off. Και V και Strom. Το προχωρήσαμε ε; Πέρα από την πλάκα, όχι δεν έχουμε ιδέα για τι μας μιλάει η ιαπωνική εταιρεία -τουλάχιστον για την ώρα- όμως εμείς περιμένουμε ένα ανανεωμένο V-Strom 1000 να μπει στον χορό των μεγάλων premium On-Off / Adventure bikes, και το teaser αυτό πιθανώς να δείχνει το συγκεκριμένο μοντέλο. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 10:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon