.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 12:27

Royal Enfield Himalayan 450 και Bullet 350 – Έρχονται σύντομα

Σύμφωνα με τον ινδικό Τύπο δύο νέες μοτοσυκλέτες της Royal Enfield αναμένονται να παρουσιαστούν μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Καμιά εκ των δύο δεν συνιστά έκπληξη σε όποιον παρακολουθεί την επικαιρότητα του τελευταίου χρόνου.

Ήδη από τις αρχές του 2022 είχε γίνει γνωστό πως η Royal Enfield ετοιμάζει μια νέα πλατφόρμα κινητήρα και για την ακρίβεια ο νέος μονοκύλινδρος 450 θα είναι ο πρώτος της υγρόψυκτος κινητήρας.

4e390bde72

Το ντεμπούτο του θα γίνει με τη νέα Himalayan 450, όπου πληροφορίες και εκτιμήσεις μιλούν για απόδοση γύρω στους 40 ίππους μέσω εξατάχυτου κιβωτίου, ενώ η σχεδίαση μένει κοντά στο μοτίβο του υπάρχοντος Himalayan – το οποίο αναμένεται να παραμείνει στην παραγωγή με τον αερόψυκτο LS410 ως η φτηνότερη εναλλακτική.

Για τη συνέχεια έχουμε την εμφάνιση μιας ακόμη μοτοσυκλέτας που προοιωνίζεται εδώ και αρκετούς μήνες: Bullet 350. Η όλη ιδέα είναι μάλλον απλή και αναμενόμενη: ο νέος αερόψυκτος μονοκύλινδρος 349 cc που έχει ήδη φορεθεί σε Meteor, Classic και HNTR θα επαναφέρει στην επικαιρότητα το θρυλικό όνομα των Bullet.

bullet 350

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες κυκλοφορούν επ’ αυτού στην Ινδία, το Bullet 350 βασίζεται εν πολλούς στο Classic 350 με λίγο απλούστερο εξοπλισμό και δίχως χρώμια, λειτουργώντας ως αυτό που εξαρχής ήταν το Bullet στην πολυετή ιστορία της Royal Enfield, το οικονομικά προσιτό μοντέλο που την κράτησε στη ζωή για πολλές-πολλές δεκαετίες.

Πηγές φωτογραφίων: MCN, Gaadiwaadi 1, Gaadiwaadi 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon