.
Κατηγορία MV Agusta
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 14:37

MV Agusta Dragster 800 RC 2017

 

Reparto Corse και για τη Dragster

 

 

Ξεχωριστή, ιδιαίτερή και λαχταριστή είναι από μόνη της η Draqgster, δεν χωρά αμφιβολία. Οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας, ωστόσο, αποφάσισαν να την κάνουν ακόμη πιο ποθητή παίρνοντας τη βοήθεια του αγωνιστικού τους τμήματος –Reparto Corse στα ιταλικά.

mv agusta dragster 800 rc 1

Πρόσθεσαν λοιπόν το RC στο όνομά της (από το Reparto Corse), το έντυσαν, με τα αγωνιστικά χρώματα της MV Agusta, του έβαλαν και δυο-τρία καλούδια και έτοιμη η μοτοσικλέτα που θα θέλατε να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης – πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα.


Πέρα από τους χρωματισμούς, οι σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες είναι η μεγαλύτερη διαφορά της έκδοσης RC από την RR, πάνω στην οποία βασίζεται. Παράλληλα, εμπρός φτερό, πλαϊνά προστατευτικά ψυγείου και τα πάνελ πάνω από το φανάρι είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, για την συγκεκριμένη περίσταση, ενώ το ανεστραμμένο και πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι της Marzocchi είναι ανοδιωμένο χρυσό- από κόκκινο.

mv agusta dragster 800 rc 9

Αλλαγές δεν υπάρχουν στον τρικύλινδρο κινητήρα των 52 κιλών και 140 ίππων, ο οποίος φέρει αντίστροφα περιστρεφόμενο στρόφαλο, ούτε και στο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο της Dragster, Motor & Vehicle Integrated Control System (MVICS).

Στα ηλεκτρονικά της μοτοσικλέτας περιλαμβάνονται τέσσερα διαφορετικά προγράμματα οδήγησης, traction control οχτώ σταδίων αλλά και quickshifter (EAS 2.0) που λειτουργεί στα ανεβάσματα και στα κατεβάσματα των σχέσεων. Ίδια παραμένουν και τα φρένα με τους δίσκους των 320 χλστ. να συνεργάζονται με ακτινικά τοποθετημένες και τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo.

mv agusta dragster 800 rc 20

Η μοτοσυκλέτα θα παραχθεί σε 350 αντίτυπα, μάλλον πολλά για την συνολικά μικρή παραγωγή της ιταλικής εταιρίας. Όχι ότι θα περισσέψει και κανένα! Άγιε Βασίλη ακούς;

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 14:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta F3 Concept από τον Mirco Sapio MV Agusta Turismo Veloce RC 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon