.
Κατηγορία MV Agusta
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 11:50

MV Agusta RC 2023 – Συλλεκτικά F3, Dragster και Turismo Veloce

Η οικογένεια που ξεχειλίζει από αγωνιστικό DNA παρουσιάζει τρία μοντέλα σε περιορισμένη παραγωγή.

Η σειρά των RC μοντέλων είναι αυτό ακριβώς που φωτογραφίζει το όνομά τους, προϊόντα που έχουν προκύψει με τη φροντίδα του αγωνιστικού τμήματος της MV Agusta, Reparto Corse.

Οι νέες εκδόσεις RC αφορούν τρία γνωστά μοντέλα της ιταλικής εταιρείας και καθένα εξ αυτών θα παραχθεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό: 200 F3 RC, 300 Dragster RC και Turismo Veloce RC, όλα με τον αύξοντα αριθμό παραγωγής τους σκαλισμένο στην άνω τιμονόπλακα, συνοδευόμενα από πιστοποιητικό γνησιότητας και ένα αγωνιστικό κιτ για τα F3 RC και Dragster RC, που περιλαμβάνει εξάτμιση, μανέτες και όλα όσα ακόμη χρειάζονται για να στήσεις μια μοτοσυκλέτα δρόμου για την πίστα.

F3 RC AMBIENT 15

F3 RC

Βαμμένη στα χρώματα των αγωνιστικών ομάδων της MV Agusta, η νέα F3 RC έχει σχεδιαστεί για μέγιστη απόδοση στην πίστα.

Αντιτριβική επίστρωση TiN (νιτρίδιο τιτανίου) και αγωνιστικό κιτ με ολόσωμη Akrapovič από τιτάνιο, παρέα με μια ειδική κεντρική μονάδα ελέγχου (ECU) με αγωνιστικές χαρτογραφήσεις, αλλά και ανθρακονημάτινα προστατευτικά.

H RC έκδοση διαθέτει ακόμη μανέτες από αλουμίνιο κατασκευασμένες σε CNC.

DRAGSTER RC AMBIENT 3

Dragster RC SCS

Με τα χρώματα των αγωνιστικών από τα πρωταθλήματα Moto2 και World Supersport, όπου τρέχει η MV Agusta, η συλλεκτική έκδοση του Dragster διαθέτει αντιτριβική επίστρωση TiN στο πιρούνι, ελαφριές σφυρήλατες ζάντες και άφθονο ανθρακόνημα στο κορμί της.

Ο τρικύλινδρος 800άρης κινητήρας αναπνέει μέσω μιας εξάτμισης τιτανίου της SC Project, με αφιερωμένους χάρτες στην κεντρική μονάδα του, καθώς και ένα διάφανο πλαϊνό καπάκι συμπλέκτη.

TURISMO VELOCE RC AMBIENT 4

Turismo Veloce RC SCS

Η πιο εκλεκτή μοτοσυκλέτα της σειράς Turismo Veloce έρχεται με πολλές αναβαθμίσεις που χαρακτηρίζουν όλην την οικογένεια αυτή, δηλαδή με νέα αδρανειακή μονάδα ελέγχου, νέα εξάτμιση και ρυθμίσεις αναρτήσεων, καθώς και μεγαλύτερο ανεμοθώρακα και βελτιωμένο αισθητήρα quick shifter.

Η έκδοση Turismo Veloce RC φορά επιπλέον τον συμπλέκτη Smart Clutch System, που έχει σχεδιαστεί από τη συνεργασία των MV Agusta και Rekluse, που επιτρέπει στάση και εκκίνηση χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon