.
Κατηγορία MV Agusta
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 10:27

MV Agusta Lucky Explorer 9.5 – Εμφανίστηκε σε αγώνα Ράλι!

Πρώτες εικόνες από τη νέα adventure των Ιταλών, με μια δημόσια εμφάνιση σε αγώνα ράλι στη Σαρδηνία.

Πέρυσι τον Νοέμβρη στην EICMA 2021 η MV Agusta παρουσίασε το σχέδιο Lucky Explorer, δηλαδή την είσοδό της στην αχόρταγη αγορά των adventure μοτοσυκλετών με δύο μοντέλα, το 5.5 με δικύλινδρο κινητήρα 550 cc της QJ Motor και το 9.5 με έναν νέο δικό της τρικύλινδρο που προέρχεται από υπερκυβισμό του υπάρχοντος 800 στα 930 cc.

Πριν από 11 μήνες αυτές οι δύο μοτοσυκλέτες ήταν απλώς πρωτότυπα που δημοσιοποιούσαν ένα μέρος των μελλοντικών σχεδίων της MV Agusta, ωστόσο πλέον περιμένουμε να εμφανιστούν και οι εκδόσεις παραγωγής – ειδικά αφότου οι προκρατήσεις έχουν ξεκινήσει και επισήμως από τον Ιανουάριο του 2022, με δηλώσεις της εταιρείας περί εντυπωσιακού αριθμού παραγγελιών.

mv lucky explorer 95 10

Η πιο πρόσφατη επιβεβαίωση για το ότι τουλάχιστον το 9.5 βρίσκεται προ των πυλών της παγκόσμιας αγοράς ήρθε από τη Σαρδηνία, όπου αυτές τις μέρες (27/9-1/10) διοργανώνεται το Swank Rally Sardegna.

Εκεί η MV Agusta δήλωσε συμμετοχή με ένα Lucky Explorer 9.5, το οποίο εμφανίστηκε κατάμαυρο και στεγνό από γραφικά ή άλλα χρώματα, ωστόσο δείχνει πως είναι έτοιμο πλέον για να συστηθεί στο κοινό του.

mv lucky explorer 95 1

Από τεχνικής πλευράς δε μάθαμε κάτι νέο, απλά επιβεβαιώνουμε πως η σιλουέτα και σχεδίαση της μοτοσυκλέτας είναι πιστή στις γραμμές περσινού πρωτοτύπου, ενώ δε λείπουν και κάποιες “πρόχειρες” λεπτομέρειες, όπως η άβαφη συνθετική καρίνα που προφανώς δε θα είναι έτσι αφινίριστη όταν η μοτοσυκλέτα θα έχει φτάσει στις βιτρίνες.

Η πιο λογική σκέψη μας οδηγεί σε ένα ντεμπούτο στη φετινή EICMA 2022 (8-13/11) στο Μιλάνο για τα επίσημα αποκαλυπτήρια, ή ίσως μια διαδικτυακή τελετή προ της ιταλικής έκθεσης.

Πηγή: MV Agusta Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon