.
Κατηγορία MV Agusta
Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 10:10

MV Agusta Lucky Explorer - 15.000 προ-παραγγελίες;!

Ο CEO της MV Agusta, Timur Sardarov, υποστηρίζει πως η εταιρεία της Schiranna δέχθηκε 15.000 προ-παραγγελίες για τα Lucky Explorer 9.5 & 5.5, κάτι που μεταφράζεται σε… 2 χρόνια δουλειάς για να κατασκευάσουν αυτό τον αριθμό μοτοσυκλετών οι Ιταλοί!

Ο Sardarov ανακοίνωσε πως “όταν τα εμπόδια της πανδημίας και της έλλειψης ημιαγωγών ξεπεραστούν, θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε σημαντικά την παραγωγή μας”.

Θυμίζουμε πως η MV Agusta παρουσίασε τα Lucky Explorer 9.5 & 5.5 στην EICMA 2021, δυο Adventure μοντέλα με έμπνευση από την Cagiva Elefant 900ie Lucky Explorer, με το μεγαλύτερο εξ αυτών να σχεδιάζεται από λευκό χαρτί από τους Ιταλούς, και το μικρότερο να πατά στο Benelli TRK 502 της QJ Motor.

Σημειώστε πως παρά τις κινέζικες καταβολές του 5.5, η μοτοσυκλέτα θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της MV Agusta στην Ιταλία, αν και αναμένεται να κατασκευάζεται και στο εργοστάσιο της Quianjiang για τις ασιατικές αγορές.

Ο Sardarov δήλωσε πως πιστεύει πως η MV Agusta θα καταφέρει να παράγει περισσότερες από 9.000 μοτοσυκλέτες το 2022, διπλάσιο δηλαδή αριθμό από τις 5.000 που παρήγαγε το 2021!

Επόμενος στόχος είναι η εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο το 2025.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon