.
Κατηγορία MV Agusta
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 14:37

MV Agusta Enduro Veloce 2024 – «Τσακωτό» ξανά στο δρόμο πριν το ντεμπούτο

Τα «αετίσια μάτια» των μελών ιταλικής ομάδας μοτοσυκλετιστών, εντόπισαν το νέο μοντέλο σε μία δημόσια εμφάνιση, λίγες ημέρες πριν το ντεμπούτο του Μιλάνου.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που το MV Agusta 9.5 ή Enduro Veloce, όπως πιθανολογείται ότι θα λέγεται τελικά, γίνεται «τσακωτό» στο δημόσιο δρόμο. Μετά από φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα μέσα στο έτος, τώρα ήρθαν ακόμα περισσότερες εικόνες, από το βουνό Monte Grappa της Ιταλίας, στο οποίο το Moto Club Pompone είχε διοργανώσει εξόρμηση.

Η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, αυτή την φορά, πιθανόν συνδέεται περισσότερο από όλες τις άλλες φορές με την τελική μορφή παραγωγής. Τα «Lucky Strike» χρώματα είναι ακόμα παρόντα (χωρίς, φυσικά, το λογότυπο την τσιγάρων αλλά ούτε και τις λέξεις Lucky Explorer), ενώ στο ρεζερβουάρ υπάρχει ένα μικρό αυτοκόλλητο «καμουφλάζ» που ίσως κρύβει το όνομα ή το λογότυπο του μοντέλου. Ακόμα και τώρα, περισσότερες τεχνικές πληροφορίες δεν υπάρχουν ή είναι ακόμα στην σφαίρα των φημών, όμως η EICMA δεν απέχει πολύ, πλέον.

 

Φωτογραφίες: Pompone Team Italia / Monica Furiani

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 14:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon