.
Κατηγορία MV Agusta
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 12:08

MV Agusta Lucky Explorer 9.5 2024 - Δοκιμάζεται στον δρόμο πριν την παρουσίαση

Θα το δούμε τελικά στις εκθέσεις; Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, ναι. Μάλλον.

Η ιστορία του MV Agusta Lucky Explorer Project είναι... πονεμένη, για να το θέσουμε ευγενικά. Μετά τις παρουσιάσεις με τυμπανοκρουσίες, το 2021 και τους βαρύγδουπους τίτλους για «λίστα αναμονής ετών» και τα λοιπά, μεσολάβησε... KTM, αναθεώρηση του project και ματαίωση του μικρού μοντέλου, του 5.5. Τι θα γίνει με το μεγάλο, τρικύλινδρο MV Agusta Lucky Explorer 9.5; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από Ιταλία, αυτό το μοντέλο θα πάρει το πράσινο φως.

Οι συνάδελφοι μας από το Inmoto, εντόπισαν το μοντέλο να δοκιμάζεται σε δημόσιο δρόμο, στα Απέννινα της Ιταλίας και μάλιστα, στα χέρια του επικεφαλής R&D της MV Agusta, Brian Gillen. To μοντέλο εμφανίστηκε χωρίς καμουφλάζ, αλλά και χωρίς γραφικά, σε έναν βασικό λευκό χρωματισμό. Οι δημοσιογράφοι του Inmoto μίλησαν μάλιστα με τον Gillen, o οποίος απάντησε καταφατικά στην ερώτηση για το αν τελικά, το μοντέλο θα βγει στην παραγωγή. Η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας στον δημόσιο δρόμο, δηλαδή, επιβεβαιώνει ότι η ανάπτυξη του μοντέλου δεν έχει εγκαταλειφθεί και ότι σύντομα, ίσως και στην EICMA που έρχεται, θα δούμε την τελική της μορφή.

Το θέμα είναι, από εδώ και πέρα, να μάθουμε: Πότε και πως ακριβώς το μοντέλο θα έρθει στις αγορές, με ποιο σήμα θα φτάσει (MV Agusta ή Cagiva;) αλλά και πόσο η κάθετη αντίθεση του Stefan Pierer, επικεφαλής της KTM, στο Lucky Explorer Project, θα του επιτρέψει να ζήσει!

 

Πηγή-φωτογραφία: Inmoto

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 12:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon