.
Κατηγορία MV Agusta
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 10:03

MV Agusta Brutale 1000RR Assen – Αποκαλύπτεται στις 9 Σεπτέμβρη

Η MV Agusta τιμά τις 35 νίκες που τη χρίζουν ως την πολυνίκη της ιστορικής πίστας Assen TT Circuit της Ολλανδίας.

Γνωστή ως ο “Καθεδρικός Ναός της Ταχύτητας”, η πίστα Assen TT Circuit κατασκευάστηκε το 1955 και έκτοτε οι 18 στροφές που διανθίζουν τα σχεδόν 4.5 χιλιόμετρα μήκους της έχουν φιλοξενήσει αναρίθμητους αγώνες παγκοσμίων πρωταθλημάτων και όλους τους μεγάλους αστέρες της σύγχρονης εποχής των Grand Prix που επισήμως άρχισε το 1949.

Την εποχή που η MV Agusta μεσουράνησε στις πίστες των GP το ολλανδικό Grand Prix αποτελούσε εξέχον μέρος του ετήσιου αγωνιστικού προγράμματος και με 35 νίκες η ιταλική εταιρεία έχει την τιμή να είναι ως σήμερα η πολυνίκης του συγκεκριμένου σιρκουί.

BRUTALE 1000 ASSEN 2024 details racing kit 022 1

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τελευταία νίκη της MV Agusta στο Assen, επέτειος που θα τιμηθεί με μια ειδική έκδοση Brutale 1000RR Assen σε περιορισμένη παραγωγή και η οποία θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου στο περιθώριο του αγώνα TABAC Assen Classic GP στην θρυλική πίστα.

Η MV Agusta ανακοίνωσε αυτήν την άφιξη με δύο φωτογραφίες, μια παραδοσιακά σκοτεινή που απλώς μας αποκαλύπτει τον μπλε χρωματισμό της έκδοσης Assen, καθώς και μια ακόμη με το αυτοκόλλητο στο μπροστινό μέρος του ρεζερβουάρ που χαρακτηρίζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα αυτής της Brutale 1000RR.

Τα όποια άλλα στοιχεία ενδέχεται να διαθέτει αυτή η νέα συλλεκτική MV Agusta θα τα ανακαλύψουμε σε λίγες μέρες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon