.
Κατηγορία Kymco
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 15:44

KYMCO KRV Ohlins - Σε 1.000 κομμάτια

Το KYMCO KRV 180 είναι το πρώτο scooter μικρής / μεσαίας κατηγορίας με αρχιτεκτονική μοτοσυκλέτας, ήτοι τον κινητήρα στο κέντρο και όχι στο ψαλίδι, ενώ στην έκδοση περιορισμένης παραγωγής με αναρτήσεις της Ohlins κερδίζει ακόμα περισσότερους πόντους στο κράτημα και στη συμπεριφορά που θυμίζει μοτοσυκλέτα.

Θυμίζουμε πως το 2021 το KRV 180 -στα πρότυπα sport μεγάλων scooter όπως το AK 550, το TMAX, το Integra και το XADV- έγινε το πρώτο scooter της μεσαίας κατηγορίας που… αποτίναξε τον ζυγό του ψαλιδιού-κινητήρα, που είναι καταστροφική λύση για το κράτημα και την άνεση.

Και στα τέλη του ίδιου έτους, στο σαλόνι μοτοσυκλέτας της Ταϊβάν, η KYMCO παρουσίασε την υπέρτατη έκδοση KRV, με αναρτήσεις της κορυφαίας Ohlins.

Μιλάμε για ένα σπορ scooter 175 κ.εκ. και απόδοσης 17 ίππων, με τροχούς 13 ιντσών, και βάρους 133,5 κιλών, που διαθέτει keyless σύστημα, ABS αλλά και Traction Control.

Η τελική του μετάδοση γίνεται με εξωτερικό ιμάντα, και η καμπάνια της KYMCO είχε ως κεντρικό της άξονα το άνευ προηγουμένου καλό κράτημα του scooter, στα πρότυπα μοτοσυκλέτας, σε διαδρομή με στροφές.

Και στα τέλη του 2021, η KYMCO έσπρωξε το concept ακόμα παραπέρα, με την έκδοση KRV Ohlins, που εφοδιάζεται με χρυσές αναρτήσεις (πίσω αμορτισέρ Ohlins και ελατήρια Ohlins στο πιρούνι) και θα διατεθεί στις αγορές της Ασίας σε μόλις 1.000 αντίτυπα.

Σημειώστε πως οι ιδιοκτήτες των “συμβατικών” KRV μπορούν να αγοράσουν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις μεμονωμένα, και να βελτιώσουν έτσι τα scooter τους.

Μακάρι να δούμε το KRV και στην Ευρώπη κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon