.
Κατηγορία Kymco
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 10:30

KYMCO KRV 200 - Αυτή είναι η τιμή του στην Ιταλία

Ίσως το πιο προηγμένο τεχνολογικά, μικρό scooter της αγοράς, που το έχουμε δει μεν στην Ελλάδα, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε αν, πότε θα έρθει και πόσο θα κοστίζει. Να μία ένδειξη!

Το KYMCO KRV 200, το έχουμε δει ήδη ζωντανά στην χώρα μας, καθώς η KYMCO φρόντισε να φέρει ένα κομμάτι στην Ελλάδα, επιδιεκνύοντας το και στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 – μπορείτε να δείτε ένα βίντεο μας για το KRV 200, με ένα κλικ εδώ. Παρά το ότι οι πληροφορίες και ο ντόρος γύρω από το KRV 200 κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, για την χώρα μας δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αν το μοντέλο θα διατεθεί πράγματι, αλλά και πόσο θα κοστίζει. Η ιδιαίτερη τεχνολογία του με το εσωτερικό CVT και την τελική μετάδοση με ιμάντα, επηρεάζουν σίγουρα την αναμενόμενη τιμή, όπως διαπιστώνει εύκολα κανείς από τα δεδομένα που αποκαλύφθηκαν για την Ιταλία.

Στην γειτονική μας χώρα, το KRV 200 ξεκίνησε να είναι ήδη διαθέσιμο, στην τιμή των 5.140 ευρώ. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι, ως συνήθως, στην χώρα μας το περιμένουμε κατά τι ακριβότερο – πράγμα, το οποίο θα καθορίσει άμεσα την τελική απόφαση, για διάθεση ή μη, του μοντέλου στην Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι που μας είχε επιβεβαιώσει και η ίδια η KYMCO, στις ερωτήσεις μας κατά την πρώτη επαφή με το μοντέλο.

Οπότε, προς το παρόν, περιμένουμε και την επίσημη τοποθέτηση της KYMCO για το KRV 200 και στην χώρα μας και, με ένα «ναι» για την Ιταλία, οι πιθανότητες για την Ελλάδα αυξάνονται. Εσείς, θα θέλατε το KRV στην χώρα μας και... σε τι τιμή, θα το περιμένατε;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 10:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon