.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 14:55

H KYMCO στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Μεγάλη επιστροφή για το όνομα Dink στην γκάμα της εταιρείας, μαζί με την παρουσίαση των εντυπωσιακών AK550 Premium, X-Citing 400VS Limited Edition και KRV 200.

H KYMCO «χτυπά» στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 με τα μεγάλα μέσα σε πρώτο πλάνο, αφού, στο περίπτερο της εταιρείας, το AK550 Premium ξεχωρίζει με την πρώτη. Όμως, δεν είναι το μοναδικό ολοκαίνουργιο μοντέλο που η KYMCO παρουσιάζει, αφού εκεί θα δείτε και το νέο X-Citing 400VS στην περιορισμένη του έκδοση, όπως και το νέο KRV 200 με τον πρωτοποριακό κινητήρα με εξωτερικό ιμάντα – το μοναδικό scooter μεσαίου κυβισμού παγκοσμίως που χρησιμοποιεί ένα τέτοιο σύστημα.

Παράλληλα, στο περίπτερο της KYMCO γνωρίσαμε το νέο Dink- R 125 2023, ένα μοντέλο που μπαίνει σφήνα στην πολυπληθέστατη κατηγορία των GT μοντέλων 125 κυβικών, με μία πολύ προσιτή τιμή και πληθώρα αποθηκευτικών χώρων που εκτοξεύουν την πρακτικότητα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το περίπτερο της KYMCO στην έκθεση υψηλής ανάλυσης που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 15:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon