.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 15:31

H Hyosung στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Σε πανελλήνια πρώτη στην έκθεση, η έλευση της Hyosung είναι γεγονός και είδαμε από κοντά τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες κάνει το ντεμπούτο της για το 2023.

Η κορεατική Hyosung κάνει το ντεμπούτο της στην χώρα μας και επίσημα, με την έναρξη της αντιπροσώπευσης της από την Fabus AE, εταιρεία θυγατρική των εταιρειών Buggy Motors (BeachBuggy/BuggyCar/joyner / RENLI 4x4 κλπ) και Royal Alloy Hellas (retro metallic scooters). Μπορείτε να διαβάσετε και πιο αναλυτικά, για την ανακοίνωση της έλευσης της Hyosung στην Ελλάδα με ένα κλικ εδώ.

Στην έκθεση, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα δύο νέα μοντέλα μοτοσυκλετών που θα εισάγει στην Ελλάδα, ονόματι Bobber 125 και Bobber 300. Και τα δύο μοντέλα έχουν δικύλινδρο V κινητήρα –ναι, και το 125!-, που αποδίδει 15 και 30 ίππους αντίστοιχα, με τιμές που θα συζητηθούν πολύ.

Δείτε τα νέα Hyosung Bobber στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 15:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon