.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 16:26

Η SYM στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

H ηγέτιδα εταιρεία στις πωλήσεις στην χώρα μας επιδεικνύει την γκάμα της αλλά και το νέο ADX 125.

Με την κατηγορία των 125 κυβικών να έχει πάρει τα επάνω της, μετά από την εξίσωση των διπλωμάτων Α1 και Β και η SYM αδράττει την ευκαιρία, παρουσιάζοντας το νέο ADX 125. Ολοκαίνουργιο adventure στυλ scooter, με πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις όπως την έδραση A.L.E.H. στην πίσω ανάρτηση, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της SYM.

Παράλληλα, από κοντά μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα μοντέλα της SYM – από τα Maxsym TL και Maxsym 400, το οποίο επιστρέφει στην γκάμα της εταιρείας, μέχρι και τα επιτυχημένα VF125 και VF185 παπιά.

Δείτε μερικές υψηλής ανάλυσης εικόνες και προετοιμαστείτε για το τι θα δείτε ζωντανά, στην γκαλερί παρακάτω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 16:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon