.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 16:52

H Ecooter στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Τα γνωστά ηλεκτρικά scooters της Ecooter δίνουν το παρόν στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας, με το νέο Ecooter E5 σε περίοπτη θέση στο περίπτερο.

Το νέο E5 είναι ένα ιδιαίτερης, φουτουριστικής σχεδίασης ηλεκτρικό scooter, με τον ηλεκτροκινητήρα του τοποθετημένο κεντρικά, ώστε να βελτιώνεται η κατανομή βάρους και η οδηγική συμπεριφορά του scooter. Το μοντέλο έχει μια μεγάλη οθόνη TFT με πολλαπλές δυνατότητες, στην θέση των οργάνων, ενώ μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως 150 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα 80 χλμ/ώρα. Άρα, μπορείτε να το οδηγήσετε με δίπλωμα A1 ή B-αυτοκινήτου.

Στο περίπτερο βρίσκεται και όλη η γκάμα των ηλεκτρικών scooter της Ecooter, ET3, E1S και Ε2 Max. Δείτε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από το περίπτερο, πριν επισκεφθείτε την έκθεση, στην γκαλερί που θα βρείτε παρακάτω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 16:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon