.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 17:11

H Yadea στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Ένας από τους ισχυρούς «παίκτες» της κατηγορίας των ηλεκτροκίνητων scooters, βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας.

Η Yadea είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ηλεκτρικών scooter στον κόσμο και, πλέον, τα μοντέλα της είναι διαθέσιμα και στην χώρα μας, μέσα από την αντιπροσωπεία της Mototrend S.A.. Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας, στο Φάληρο, η Yadea παρουσίασε την γκάμα της, με scooters τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για ιδιωτικές καθημερινές μετακινήσεις.

Απολαύστε μερικές υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες πριν επισκεφθείτε την Έκθεση και γνωρίσετε τα μοντέλα από κοντά, στην γκαλερί που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 17:18

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon