.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 11:28

KTM Duke 390 2017

Ανανεώνεται

 

Από έγκυρες πηγές μαθαίνουμε ότι η KTM θα ανανεώσει το Duke 390 για το 2017. Ήδη, πρωτότυπες μοτοσυκλέτες έχουν σταλεί στην Ινδία όπου βρίσκεται η γραμμή παραγωγής, ώστε να εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα. 

Μία ινδική εφημερίδα αναφέρει ότι οι δύο μοτοσυκλέτες που έχουν φτάσει εκεί και χαρακτηρίζονται ως "390 Duke MY17”, συνοδευόμενες με χαρακτηριστικά κινητήρα και αντίστοιχα νούμερα πλαισίου, βρίσκονται εκεί για λογαριασμό του τμήματος έρευνας και εξέλιξης.

Το 390 Duke είναι μία μοτοσυκλέτα σχεδιασμένη στην Αυστρία, αλλά προκειμένου να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, κατασκευάζεται στην μονάδα παραγωγής της KTM στην Ινδία. Στόχος της KTM με το νέο 390 Duke είναι να βελτιωθεί σημαντικά η ταχύτητα της γραμμής παραγωγής ώστε να μπορεί στο τέλος του 2016 να κατασκευάζει περισσότερες μοτοσυκλέτες για το 2017, όταν θα παρουσιαστεί και επίσημα.
Φαίνεται ότι η ζήτηση του μοντέλου έκανε την KTM να αναθεωρήσει την πορεία του και την γραμμή παραγωγής. Βέβαια, ο κινητήρας παραμένει ως έχει, με 374 κυβικά εκατοστά, και απ' ότι φαίνεται, οι αλλαγές που θα δούμε θα αφορούν στο πλαίσιο και στην σχεδίαση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon