.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 10:31

ΚΤΜ 690 Adventure - Κατασκοπευτικές φωτογραφίες

 

Ετοιμάζεται για το 2016;

 

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την πρώτη προσπάθεια της KTM στις Adventure μοτοσυκλέτες, με το 620 Adventure - αυτό με τις δύο εξατμίσεις κάτω, του 1996. Με αλλαγές στον κινητήρα, νέο πλαίσιο αλλά και fering, το 640 Adventure έφτασε μέχρι το 2005, όπου και τελείωσε την καριέρα του, για να δώσει τα ηνία στο 690 Enduro, τον μονοκύλινδρο αντικαταστάτη του.

Όμως, Adventure έκδοση δεν παρουσιάστηκε ποτέ, αν και είδαμε πολλούς βελτιωτές να κατασκευάζουν fering και πρόσθετα ρεζερβουάρ μετατροπής των 690 Enduro σε Adventure - και για να λέμε την αλήθεια, ζηλεύουμε! Ωστόσο, η KTM ποτέ δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για παρουσίαση μίας νέας Adventure στα 690 κυβικά εκατοστά, αν και θα ήταν μία λογική και εύκολη κίνηση, αφού η πλατφόρμα υπάρχει.
Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο δείχνουν μία 690 με διαφορετικό υποπλαίσιο, τοποθετημένη δεξιά εξάτμιση, και αλλαγές στα σημεία συγκράτησης του κινητήρα, έτοιμη να δεχθεί fering.

Οι φήμες μιλάνε για την νέα Adventure που ετοιμάζεται και δοκιμάζεται ήδη στους δρόμους, και, αν και απουσιάζει το fering, ο λαιμός της εξαγωγής που περνάει χαμηλά στον κινητήρα, κάτι τέτοιο μας δείχνει. Μία ματιά στο πίσω τμήμα μας δείχνει ότι υπάρχει υποδοχή για τοποθέτηση σχάρας και σε γενικές γραμμές, η μετατροπή ενός 690 σε τουριστική μοτοσυκλέτα, δεν είναι δύσκολη. Σε συνδυασμό με την νέα σέλα που βλέπουμε, φαίνεται ότι το project δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Η νέα μοτοσυκλέτα που βλέπουμε στις φωτογραφίες διαθέτει μακρύτερο ψαλίδι που φαίνεται να έρχεται από το 990 Adventure και αμορτισέρ με νέα έδραση - όλα αυτά για σταθερότητα στις μεγάλες ταχύτητες. Η KTM σκοπεύει να τοποθετήσει το 690 Adventure δίπλα στο BMW F 800GS και Triumph Tiger 800, προσφέροντας περισσότερες off road δυνατότητες με άνεση στον τουρισμό.

Θα πρέπει να θυμόμαστε βέβαια ότι για να μπει μία μοτοσυκλέτα στην παραγωγή, θα πρέπει τα νούμερα των πωλήσεων να έχουν ενδιαφέρον για την εταιρία. Και βλέποντας την οικονομική κρίση να μαστίζει τις περισσότερες χώρες, ένα οικονομικό σε καταναλώσεις και service 690, με μορφή και δυνατότητες Adventure, και την άνεση στην οδήγηση που δίνει ο δυνατός αυτός μονοκύλινδρος κινητήρας, μπορεί τελικά να είναι η λύση για κάθε είδους off road ταξίδια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM X-BOW GTR 2016 - Αντίπαλος των Porche! KTM Duke 390 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon