.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 16:24

Indian FTR Stealth Gray Special Edition 2022

Συλλεκτική έκδοση του FTR σε πολύ περιορισμένη παραγωγή 150 κομματιών για όλον τον κόσμο.

Το νέο αυτό μοντέλο ουσιαστικά αποτελεί μια αφιέρωση στην κληρονομιά της αμερικανικής εταιρείας, δίχως άλλες αλλαγές στην τεχνική βάση του FTR των 1200 cc.

Χτίζεται πάνω στο πολυτελέστερο FTR S με την έγχρωμη οθόνη αφής 4.3 ιντσών που έχει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα, καθώς και το γεμάτο ηλεκτρονικό πακέτο με τρεις ride modes, wheelie control με έλεγχο ανύψωσης του πίσω τροχού, stability control, traction control και cornering ABS.

62a099fc21230

Στην καρδιά του βρίσκουμε τον υγρόψυκτο δικύλινδρο V κινητήρα 1203 cc που κινεί όλη την οικογένεια FTR, με μέγιστη απόδοση ισχύος 123 hp και μέγιστη ροπή 12.2 kgm, ενώ διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης του πίσω κυλίνδρου στο ρελαντί. Tην εξαγωγή αναλαμβάνει η δίκαννη εξάτμιση της Akrapovič, η οποία εδώ έρχεται με το μαύρο φινίρισμα της έκδοσης FTR R Carbon αντί της ασημί του S.

Ο εξοπλισμός του FTR Stealth Gray περιλαμβάνει ακόμη πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, 17ιντσους τροχούς με λάστιχα Metzeler Sportec και ακτινικές Brembo μπροστά.

62a099f66e8b3

Για πληροφορίες σχετικά με τιμή και διαθεσιμότητα η Indian Motorcycle συστήνει να επικοινωνήσετε με τον συνεργάτη του δικτύου της που σας εξυπηρετεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 16:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon