.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 10:37

Indian Jack Daniel’s Springfield Dark Horse

Συλλεκτική έκδοση εμπνευσμένη από το γνωστό ουίσκι

Η Indian Motorcycle μαζί με την ποτοποιεία Jack Daniel’s και την Klock Werks Kustom Cycles, παρουσιάζουν μια Springfield Dark Horse περιορισμένης παραγωγής, με έμπνευση από το γνωστό αμερικάνικο ουίσκι.

Η Indian Jack Daniel’s Springfield Dark Horse θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2019, μόλις σε 177 κομμάτια παγκοσμίως. Όσον αφορά στην περιοχή της EMEA (Europe, Middle East & Africa) οι μόνες χώρες που θα την υποδεχτούν θα είναι η Ισπανία, η Γερμανία και η Βρετανία.

indian jack daniels 2019 3

Πρόκειται για την 4η συνεχόμενη χρονιά επιτυχημένης συνεργασίας των Indian-Jack Daniel’s ενώ κάθε μία από τις 177 μοτοσυκλέτες θα έρχεται με ένα ξύλινο κουτί-δώρο με ένα ουίσκι της Jack Daniel’s.

Το κουτί θα είναι φτιαγμένο από τα δρύινα βαρέλια στα οποία ωριμάζει το Single Barrel Select ουίσκι της φίρμας, ενώ η επένδυση του θα είναι από το ίδιο δέρμα που φτιάχνονται οι σέλες των μοτοσυκλετών. Κάθε δώρο θα έχει πυρογραφία με το όνομα του ιδιοκτήτη, τον αριθμό της μοτοσυκλέτας και τον αριθμό πλαισίου της.

indian jack daniels 2019 4

Οι διαφορές των 177 σπέσιαλ μοτοσυκλετών από την μοτοσυκλέτα βάσης είναι η φιμέ ζελατίνα γρήγορης απελευθέρωσης, το ape hanger τιμόνι, οι διαφορετικές ζάντες, η σπέσιαλ σέλα, οι διαφορετικές βαλίτσες, τα LED φώτα, και τα logo της Jack Daniel’s παντού πάνω στη μοτοσυκλέτα, ενώ μοναδικό είναι και το γκρι-μαύρο χρώμα των μοτοσυκλετών.

indian jack daniels 2019 1

Ο κινητήρας είναι ο μεγάλος 116, με τα 1.890 κ.εκ. και την κτηνώδη ροπή των 17 κιλών, και η μοτοσυκλέτα δείχνει πολύ ομορφότερη από ένα τυπικό Springfield Dark Horse. Η τιμή των συλλεκτικών μοτοσυκλετών δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ενώ είμαστε σίγουροι πως όπως και στο παρελθόν θα εξαντληθούν μέσα σε λίγα λεπτά από όταν ξεκινήσει η διάθεση τους.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 10:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Indian Roadmaster Elite 2019 Νέα Touring μοτοσυκλέτα της Indian - Spy pic »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon