.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 11:47

Indian Roadmaster Elite 2019

Υπερ-τουρισμός σε περιορισμένη παραγωγή

Η Indian Motorcycles παρουσιάζει την έκδοση Elite της τουριστικής της μοτοσυκλέτας Roadmaster, η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.

5c6fe6a11f3a8

Βασίζεται στη ναυαρχίδα της αμερικανικής εταιρείας και απλά προσθέτει μερικά ξεχωριστά κομμάτια στην ήδη πλήρη λίστα του εξοπλισμού της. Ξεκινάμε από το σηματάκι στο ρεζερβουάρ, το οποίο είναι φτιαγμένο με φύλλα χρυσού 24 καρατίων, ενώ το φινίρισμα της μοτοσυκλέτας γίνεται στο χέρι σε μια διαδικασία που συνολικά απαιτεί 30 ώρες εργασίας για τη βαφή της.

5c6fe776be9ed

Η Elite έκδοση απολαμβάνει ένα νέο ηχοσύστημα 600 W PowerBand Audio Plus με ηχεία στο φέρινγκ, τη βαλίτσα και τα πλαϊνά σαμάρια με 50% δυνατότερο ήχο από το ανάλογο στερεοφωνικό του απλού Roadmaster.

5c6fe7648ec55

Ο ειδικός εξοπλισμός της έκδοσης αυτής περιλαμβάνει ακόμη δερμάτινα υποβραχιόνια για τον συνεπιβάτη, billet αλουμινένιους καθρέπτες και μαρσπιέ μπρος-πίσω, premium τουριστική κονσόλα οργάνων και χρωμιωμένους προφυλακτήρες στα φτερά.

5c6fe74182b6d

Στη βάση της η μοτοσυκλέτα απολαμβάνει τον ίδιο δικύλινδρο Thunder Stroke 111 (1,819 cc) κινητήρα με το απλό Roadmaster, με 15.4 kg.m ροπής διαθέσιμα από τις 3,000 rpm και ηλεκτρονικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει τρία Riding Modes (Tour, Standard και Sport), σύστημα απενεργοποίησης του πίσω κυλίνδρου όταν η μοτοσυκλέτα είναι ακίνητη (εφόσον έχει πιάσει θερμοκρασία λειτουργίας και το περιβάλλον δε μετρά κάτω από 15 βαθμούς Κελσίου), καθώς και το σύστημα Ride Command με οθόνη αφής με πολλές δυνατότητες προσωπικοποίησης της πληροφορίας που δείχνει, Bluetooth συνδεσιμότητα και πλοήγηση.

5c6fe6d8c20e3

Η νέα τουριστική μοτοσυκλέτα της Indian δε συνοδεύεται ακόμη από τιμή, αλλά μια εικόνα την παίρνουμε αν σκεφτούμε πως το βασικό Roadmaster κοστίζει κοντά 40 χιλιάρικα. Επιπλέον, η Indian τονίζει πως δεδομένου του περιορισμένου της παραγωγής του, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμή και διαθεσιμότητα του Roadmaster Elite απευθυνθείτε στους κατά τόπους αντιπροσώπους της Indian.

Indian Motorcycles Greece

Φωτογραφίες στατικών

Φωτογραφίες κίνησης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 11:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon