.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 11:28

Η Indian κατοχύρωσε την ονομασία “Raven”

Ετοιμάζεται νέο μοντέλο στη πλατφόρμα του FTR1200

Στην Ευρωπαϊκή Γραμματεία Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας, έσπευσε η Indian προκειμένου να κατοχυρώσει το όνομα “Raven” (κοράκι), για “εμπορική χρήση σε μοτοσυκλέτα και αξεσουάρ”, όπως αναφέρουν  τα σχετικά έγγραφα.

Προφανώς λοιπόν ετοιμάζεται ένα νέο μοντέλο ή μια νέα σειρά μοντέλων, το ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι ότι η Indian κατοχύρωσε πρώτα στην Ευρώπη την ονομασία και μάλλον θα ακολουθήσουν και η ΗΠΑ, σε δεύτερο χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο Raven θα ανήκει στην κατηγορία των roadster, έχοντας έναν πιο ευρωπαϊκό χαρακτήρα από αυτόν που μας έχει συνηθίσει η Indian με τα μοντέλα της, εξ ου και η προτεραιότητα που δόθηκε στην κατοχύρωση του ονόματος στην Ευρώπη.

Νωρίτερα τον Σεπτέμβριο (2018), η Indian είχε καταθέσει προς κατοχύρωση κάποια σχέδια που απεικόνιζαν την FTR1200 του 2019, τονίζοντας ότι πρόκειται περί μιας νέας πλατφόρμας μοντέλων με modular φιλοσοφία. Προφανώς λοιπόν, πάνω σε αυτές τις βάσεις θα δημιουργηθεί και το νέο μοντέλο Indian Raven.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 11:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon