.
Κατηγορία Indian
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 10:16

Νέα Touring μοτοσυκλέτα της Indian - Spy pic

Αντίπαλος της Harley-Davidson Road Glide

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε φωτογραφία από μια Touring μοτοσυκλέτα της Indian, με τετραγωνισμένο φέρινγκ που θυμίζει έντονα Harley-Davidson Road Glide. Παράλληλα, εμφανίστηκαν και πατέντες για τον υγρόψυκτο V-2 κινητήρα της μοτοσυκλέτας.

Η φωτογραφία της μοτοσυκλέτας ανέβηκε σε διάφορα fora στις Η.Π.Α. με την Indian να κάνει εκκλήσεις για να κατέβει.

indian spy pics touring bike 4

Στη συνέχεια, το Motorcycle.com πήρε τη σκυτάλη, ανακαλύπτοντας πατέντες που δείχνουν με λεπτομέρεια τον υγρόψυκτο V2 κινητήρα της μοτοσυκλέτας, ενώ το site αναφέρει πως αρχικά προοριζόταν για τη Victory.

Οι πατέντες του κινητήρα έχουν παρουσιαστεί καιρό, από τον Μάιο του 2017, στις Η.Π.Α. ενώ δείχνουν έναν υγρόψυκτο (παρά τα διακριτικά πτερύγια) V2 60 μοιρών με μονό εκκεντροφόρο επικεφαλής, και 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο.

indian spy pics touring bike 5

Για την ώρα ο κυβισμός παραμένει άγνωστος, ενώ αναμένεται να δούμε αν ο κινητήρας αυτός θα αντικαταστήσει τον Thunder Stroke 111 και αν θα βρει τον δρόμο του και για άλλα μοντέλα.

Πρόσφατα η Indian κατοχύρωσε 3 ονόματα μοτοσυκλετών: Challenger, Raven & Renegade. Παράλληλα κατοχύρωσε και ένα στιλιζαρισμένο «R».

indian spy pics touring bike 3

Το «R» θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον νέο κινητήρα, με τα Raven ή Renegade να είναι τα πιο πιθανά ονόματα της Touring μοτοσυκλέτας.

Στη φωτογραφία της μοτοσυκλέτας, το πρωτότυπο βρίσκεται αρκετά κοντά στη μορφή παραγωγής, και πιθανότατα να δούμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για το μοντέλο πριν περάσει πολύς καιρός.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 10:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon