.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 12:53

Honda Bulldog 400 - Παγκόσμια Πρεμιέρα!

 

Παρουσιάζεται στην Ozaka

 

Παγκόσμια πρεμιέρα του πρωτότυπου BULLDOG θα πραγματοποιήσει η Honda στην 31η Έκθεση Μοτοσικλετών της Osaka 2015.

Το BULLDOG προωθεί μία νέα αντίληψη ελεύθερου χρόνου για τους οπαδούς της μοτοσυκλέτας. Το μοντέλο βασίζεται στη φιλοσοφία “Lovable Touring Partner” (Αξιαγάπητος Σύντροφος στο Ταξίδι) και σχεδιάστηκε για να ξεπερνά τις δυνατότητες των συμβατικών μοτοσικλετών ελεύθερου χρόνου, προσφέροντας απολαυστικές ώρες για τον αναβάτη στην ύπαιθρο.

Τα ελαστικά πλάτους 15 ιντσών του BULLDOG και το χαμηλό κέντρο βάρους διαμορφώνουν ένα χαμηλό ύψος σέλας 730mm, διασφαλίζοντας σταθερό πάτημα των ποδιών. Το μοναδικό, στιβαρό και παράλληλα γοητευτικό στυλ αναμφίβολα κατακτά όχι μόνο τους αναβάτες, αλλά και άτομα που δεν έχουν σχέση με μοτοσικλέτα.

Ο υγρόψυκτος 4-χρονος εν σειρά 2κύλινδρος κινητήρας DOHC 400cc είναι ισχυρός και ταυτόχρονα φιλικός, προσφέροντας μία απολαυστική εμπειρία σε δύο τροχούς σε ποικίλα περιβάλλοντα, τόσο σε διαδρομές εντός όσο και εκτός πόλεως.

Το BULLDOG εφοδιάζεται με σχάρα κατάλληλη για ταξίδια και κάμπινγκ, ενώ περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους εκατέρωθεν του ρεζερβουάρ που λειτουργούν και σαν σχεδιαστικά ένθετα.

Το BULLDOG, ένα χαρούμενο πρωτότυπο μοντέλο, θα βρεθεί στο περίπτερο της Honda στην Έκθεση Μοτοσικλετών του Τόκυο, η οποία θα λειτουργήσει από Παρασκευή 27 Μαρτίου μέχρι Κυριακή 29 στο Tokyo Big Sight.

 

■Βασικά χαρακτηριστικά του BULLDOG
Ύψος σέλας (mm): 730
Τύπος κινητήρα: Υγρόψυκτος 4-χρονος εν σειρά 2-κύλινδρος DOHC 
Κυβισμός (cm3): 399
Κιβώτιο: 6άρι
Ελαστικά: 15 ιντσών (εμπρός/πίσω)
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 20:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda True Adventure - Κατοχυρώθηκε το σχέδιο Honda CB 750 Four Concept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon