.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 09:20

Honda True Adventure - Κατοχυρώθηκε το σχέδιο

 

Σε αμερικάνικη υπηρεσία

 

Είδαμε πρόσφατα, στα σαλόνια μοτοσυκλέτας του 2014, να παρουσιάζεται το νέο Africa Twin με όνομα True Adventure, ένα concept έτοιμο να μπει στην παραγωγή. Η παραγωγή του καθυστερεί και θα παρουσιαστεί επίσημα πλέον ως μοντέλο 2016, τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ωστόσο, η Honda κατοχύρωσε το τελικό σχέδιο της νέας μοτοσυκλέτας στην Αμερική, το οποίο και σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Η νέα πατέντα δίνει ξεκάθαρα το τελικό σχέδιο της μοτοσυκλέτας στο οποίο φαίνεται το ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα, ο τροχός 21 ιντσών μπροστά, ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας, το fering του οποίου το σχέδιο θυμίζει έντονα τα τελευταία Africa Twin 750, τα πλαϊνά τοποθετημένα ψυγεία - όπως στο Crosstourer / VFR 1200F, αλλά και το φιλτροκούτι που βρίσκεται στο άνω μπροστινό τμήμα του πλαισίου. Έτσι, αφήνει περισσότερο χώρο για το ρεζερβουάρ στο πίσω, κάτω τμήμα. Η σέλα είναι διαιρούμενη και το σχέδιο μας πηγαίνει απευθείας σε μοτοσυκλέτες που συμμετέχουν στο Dakar. Περισσότερα όμως όταν παρουσιαστεί και επίσημα το νέο True Adventure ή Africa Twin 1000, καλοδεχούμενο όπως κι αν το λένε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 10:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CRF 250 Rally Honda Bulldog 400 - Παγκόσμια Πρεμιέρα! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon