.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 12:32

Η Honda Ισπανίας διέρρευσε ηχητικό του νέου Hornet

Με δύο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά της δίκτυα, η ισπανική Honda ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Με αφορμή το Hornet Concept που λάνσαρε η Honda στην EICMA 2021 ξανάνοιξε η κουβέντα περί της επικείμενης επιστροφής του μεσαίου γυμνού. Το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησαν μάλιστα οι Ιάπωνες άνοιξε μια μεγάλη κουβέντα, καθώς τόσο ο ήχος του, όσο και η εικόνα δύο πιστονιών να ανεβοκατεβαίνουν δίπλα-δίπλα άφησε σαφείς υπόνοιες πως η επόμενη μέρα δε θα είναι τετρακύλινδρη, μα δικύλινδρη.

Προφανώς κάποιοι θα το θεωρήσουν ιεροσυλία, αλλά η πραγματικότητα έχει αλλάξει πολύ από τότε που τα Hornet 600 μεσουρανούσαν με τους κινητήρες των ανάλογων CBR600, καθώς ο δικύλινδρος σε σειρά έχει πλέον καταστεί το παράδειγμα προς μίμηση σε όλες τις γωνίες του κόσμου – από την Ευρώπη ως την Κίνα και την Ινδία – ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στον κόσμο των Euro 5 δεν υφίσταται πλέον CBR600, παρά μόνο εξημερωμένοι απόγονοί του, όπως τα CB/CBR 650R.

Τα δύο νέα σύντομα βίντεο που δημοσιεύουν οι Ισπανοί της Honda στο Instagram τους δεν προσθέτουν κάτι νέο στον μύλο της φημολογίας. Απεναντίας, επαναλαμβάνουν το ίδιο ηχητικό υπόβαθρο που περισσότερο παραπέμπει σε δικύλινδρο κινητήρα – ή άντε σε κάποια crossplane διάταξη που να μιμείται τον δικύλινδρο σε λειτουργία.

Η επανεμφάνισή τους επίσης αντιμετωπίζεται από μεγάλη μερίδα του διεθνούς Τύπου ως ένδειξη πως επίκειται η αποκάλυψη του νέου Hornet, ή τουλάχιστον της νέας μοτοσυκλέτας που θα φέρει αυτό το λογότυπο.

Δείτε τα στο Instagram της ισπανικής Honda: https://www.instagram.com/hondamotoses/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon