.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 10:58

EICMA 2021 - Honda Hornet Concept

Στην EICMA 2021 η Honda παρουσίασε το ενδιαφέρον Hornet Concept, που θέλει να αναβιώσει το θρυλικό όνομα των γυμνών Hornet μοντέλων της φίρμας, με μια ιδιαίτερη σχεδίαση που ναι μεν έχει γυμνή βάση, διαθέτει όμως και εκτεταμένο… πλαστικό περιτύλιγμα!

Με την παρουσίαση του Hornet Concept, η Honda ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Hornet στην παραγωγή στο κοντινό μέλλον. Το Hornet. με το ντεμπούτο του να γίνεται το 1998, ήταν μια πραγματικά ικανή και διασκεδαστική premium streetfighter πρόταση της Honda στα τετρακύλινδρα 600 και 900 κυβικά, πριν αντικατασταθεί στα μεσαία κυβικά το 2014 από τα πιο οικονομικά και καθημερινά δικύλινδρα CB650F -μετέπειτα CB650R, και στα μεγάλα από το τετρακύλινδρο CB1000R.

Τώρα η Honda μας δείχνει τα πρώτα CAD σκίτσα του νέου Hornet, δίχως να αναφέρει κυβισμό και λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ οι επισκέπτες της EICMA 2021 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μια έξτρα sneak preview της μοτοσυκλέτας.

Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στο design, εντυπωσιαζόμαστε μεν από τις επιθετικές γραμμές της μοτοσυκλέτας, όμως σε δεύτερη ματιά μας ξενίζει αρκετά η κάλυψη του “γυμνού” μοντέλου με πλαστικά τμήματα φέρινγκ σε τέτοια έκταση! Περιμένουμε να δούμε το επόμενο στάδιο του concept, και αν αυτό θα διατηρήσει την κάλυψη των μηχανικών του μερών στην ίδια έκταση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 09:48

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon