.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 15:11

Honda Super Cub 110 Pro

H Honda παρουσίασε ανανέωσε το επαγγελματικό της παπί με νέο κινητήρα και φρένα, προορίζοντάς το αποκλειστικά για αγορά της Ιαπωνίας.

Στα τέλη του Μαρτίου 2022 η Honda παρουσίασε στην Ιαπωνία τη νέα γενιά Super Cub 110 και Cross Cub 110, στα οποία οι βασικές αλλαγές αφορούν στον ανανεωμένο κινητήρα κατά τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές, δισκόφρενο με μονοκάναλο ABS μπροστά, χυτές ζάντες και νέα όργανα με οθόνη LCD.

Αυτές οι αλλαγές τώρα επιβεβαιώνονται από τη Honda και για την επαγγελματική έκδοση Super Cub 110 Pro, η οποία ανανεώνεται με τις ίδιες αναβαθμίσεις όπως και τα παραπάνω μοντέλα. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022.

Εδώ η Honda φορά μικρότερους τροχούς με tubeless ζάντες διαμέτρου 14 ιντσών, προς άγρα αποθηκευτικού χώρου κυρίως στο μπροστινό μέρος, όπου το παπί εφοδιάζεται με ένα τεράστιο καλάθι που φέρει και τον προβολέα.

Η πρόβλεψη της Honda μιλά για παραγωγή 1,700 κομματιών ετησίως, με προτεινόμενη λιανική τιμή στην Ιαπωνία 346,500 γιεν – περίπου €2,500 με βάση την ισοτιμία 19/4/2022.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο δεν προορίζεται για εξαγωγή εκτός Ιαπωνίας.

Δείτε το στην ιαπωνική ιστοσελίδα της Honda.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon