.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 11:35

Ducati Scrambler Paul Smart

 

Σε 24 τεμάχια μόνο

 

 

Ο αντιπρόσωπος της Ducati στην Ταϊλάνδη παρουσίασε μια περιορισμένης παραγωγής Paul Smart replica, βασισμένη πάνω στο Scrambler, για το VIP ασιατικό πελατολόγιο του. Μόλις 24 κομμάτια κατασκευάστηκαν, τα οποία ξεπούλησαν με το καλημέρα.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια όμορφη έκδοση που περιορίζεται σε κάποιες αισθητικές αλλαγές σε σχέση με τα υπόλοιπα Scrambler, βαμμένη στα χρώματα της αγωνιστικής μοτοσικλέτας του θρυλικού αγωνιζόμενου Paul Smart.

Πέρα από τα χρώματα σε πλαίσιο και πλαστικά, που κοπιάρουν εκείνα της αγωνιστικής GT750 με την οποία ο Paul Smart είχε κερδίσει τον αγώνα Imola 200 το 1972, το Paul Smart replica Scrambler διαθέτει και μια κάθετη καφετιά ρίγα στο ρεζερβουάρ, που θέλει να θυμίσει τη ρίγα από καθαρό fiberglass της αγωνιστικης GT, η οποία λειτουργούσε ως… δείκτης βενζίνης. Πανέμορφη και η καφέ δερμάτινη σέλα, αλλά και τα number plates στην ουρά, που δίνουν έξτρα «αγωνιάρικη» αίγλη στην κατασκευή. Φυσικά ο αριθμός που βρίσκεται σε εκείνα είναι το 16 του Smart.

Εντυπωσιακό όμως ήταν και το πάρτι της παράδοσης των 24 μοτοσικλετών στην Μπανγκόγκ, όπου ο αντιπρόσωπος της Ducati είχε καλέσει τον ίδιο τον Paul Smart, μαζί με τη γυναίκα του, ώστε να παραδώσει ο ίδιος τα Scrambler στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους, και να βάλει προσωπικά, εκείνη τη στιγμή, την υπογραφή του σε κάθε μοτοσικλέτα. Τέλος, θυμίζουμε πως η Ducati είχε παρουσιάσει επίσημα τη δική της Paul Smart ρέπλικα το 2006, με βάση ένα SportClassic.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 11:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Maxi Scooter και 9 νέα μοντέλα! Ducati Diavel Carbon 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon